Stránka 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 86

Téma: E8400 vysoké teploty

Standardní Re: E8400 vysoké teploty

Myslim ze to naprosto zbytecne hrotis. Tady se jedna o vlastnost toho CPU. Pokud spravne ctu tvoje prispevky, tak tech necelych 60 stupnu mas ve full loadu pri cca 1.18V. To je +- identicka teplota, jakou ma pri stejne voltazi muj E8400 (ten pri tehle voltazi dava cca 3.75 GHz). Pokud snizis voltaz o 0.1V, tak ti ty teploty o 5 - 10 stupnu klesnou. Neni mi ale jasne, proc je o 10C nizsi teplota tak esencialne dulezita. Spousta lidi tyhle procaky vari pri 80C+ jako by se nechumelilo. No nic, hodne stesti pri hledani zlateho gralu.

Citace Původně odeslal Versipellis Zobrazit příspěvek
    ne nedělaj nic nad rámec jejich povinností, to by ani ALza nikdy neudělala. Vyměnili mi to jen díky zákonu podle, kterýho mám právo požadovat do 14ti dnů vrácení peněz pokud nejsem s výrobkem spokojen (z jakéhokoliv důvodu) přičemž výrobek musí být mnou nepoškozený a komplet jak sem ho koupil. To znamená že mám ještě tejden na případnou další reklamaci až po tom se na mě vyserou a řeknou že je to už můj problém do té doby je mám ale na háku já

Jinak procesor sem už dal do kompu a teploty prakticky stejný cca jenom o 2°C lepší. Takže si tenhle tejden zajdu pro svoje vyhozený prachy a nechám jim tam tenhle šmejd
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Member Avatar uživatele Senky
    Vliv
    280

ne nedělaj nic nad rámec jejich povinností, to by ani ALza nikdy neudělala. Vyměnili mi to jen díky zákonu podle, kterýho mám právo požadovat do 14ti dnů vrácení peněz pokud nejsem s výrobkem spokojen (z jakéhokoliv důvodu) přičemž výrobek musí být mnou nepoškozený a komplet jak sem ho koupil. To znamená že mám ještě tejden na případnou další reklamaci až po tom se na mě vyserou a řeknou že je to už můj problém do té doby je mám ale na háku já

Jinak procesor sem už dal do kompu a teploty prakticky stejný cca jenom o 2°C lepší. Takže si tenhle tejden zajdu pro svoje vyhozený prachy a nechám jim tam tenhle šmejd
    jak jsi se ptal tak jsem ho koupil ve zname Alfe,ale to je fakt o stesti neni to o pravidle prodejce Proste tam prisla takova varka a tam makova. Ja te plne chapu jsi lehce nabrousenej. Ale bud opravdu rad ze ti ho vymenili, jako zejsou velky prodejce a sami si ho streli do sestavy, protoze rozbalenej procik se tezko prodava. To u maly firmy nesolidni lidi pri osobnim prodeji by se s tebou nebavili. Ale ty jsi ho koupil po eshopu? ze vyrukovavas 14ti-dennim vracenim zbozi dle zakona ? Tam jedine to jde totiz uplatnit... i kdyz se mi naskyta otazka v hlave jak to ten prodejce dela a jak se s timhle zbozim pere,kdyz mu prijde rozbaleny procesor a jine...
    Naposledy upravil Senky; 26.02.2008 v 21:52.
    C2D E8400 ~ Scythe Ninja ~ P35-DS4 rev:2.0 [F11] ~ 2x1GB OCZ Titanium CL3 3-4-4-15 ~ GIGABYTE 8800GTS 512 [G92] def. 700/1700/1000 ~ WD 640GB+640GB SATAII ~ Samsung SH-S203D ~ Seasonic S12II-500 500W ~ LCD 19" HP 1955 ~ klavesnice, mys by Logitech ~

Ty seš dáreček, bych tě hnal sviňským krokem.

Né vážně..., přál bych ti, aby jsi ve svém podnikání narazil na tobě podobnýho "zákazníka".
    Lidi co bezdůvodně vracej vošušňaný zboží, mám rád jako vosinu v prde..

Asi to máme v povaze no, znám týpka, kterej si objednal z e-shopu lednici a pak ji použitou vrátil, páč měl tu svojí na 14 dnů v záruční opravě - přeci nebude mít jídlo za oknem né?!
    C2Q Q9550 2.83 GHz @ 3.4 GHz (400*8,5 & def. Vcore + EIST & C1E), AC Freezer 7 Pro, GB P35-DS4 rev. 2.0, Thermaltake Matrix, Noctua NF-S12-800, 8GB GEIL DDR2 800Mhz Black Dragon, SSD OCZ Vertex 2 + SAMSUNG 4TB SATA II, Zotac GeForce 8800GT, Corsair VX450 450W, 21" Samsung 215TW (S-PVA), Logitech Z-2300 THX

Alfa to sem si myslel taky bych ho byl vzal tam ale nemá pobočku v Praze. Jo možná to z pohledu někoho hrotim, ale když byste byli půl roku bez kompu a pak si nakoupili věci za 30 000,- a voni by vám nefachaly jak maj asi byste to taky hrotili. Prostě chci za svoje prachy to co si zaplatim a ne jenom nad tim mávnout rukou a spokojit se s tim co mám.

Ano je to objednané přes e-shop, co s tim prodejce dělá neni můj problém já chci dostat to co si zaplatim a to ve 100% funkčnosti a se 100% provozními vlastnostmi a ne kompromis. Co si budem nalhávat cena komponentů je v podstatě jenom značka a nápad, cena materiálů nebo práce malajců či čongů je dost mizivá ...

Senky hodil by si sem prosím náhled se zaplým Orthosem, Everestem, CoreTempem a CPU-z abych se kouk o kolik máš v různých programech jiný teploty. Díky

Citace Původně odeslal DamonCZ Zobrazit příspěvek
    Ty seš dáreček, bych tě hnal sviňským krokem.

Né vážně..., přál bych ti, aby jsi ve svém podnikání narazil na tobě podobnýho "zákazníka".
    Lidi co bezdůvodně vracej vošušňaný zboží, mám rád jako vosinu v prde..

Asi to máme v povaze no, znám týpka, kterej si objednal z e-shopu lednici a pak ji použitou vrátil, páč měl tu svojí na 14 dnů v záruční opravě - přeci nebude mít jídlo za oknem né?!

Viz předešlej příspěvek, tady je asi někdo prodejce a kouká se na to jenom ze svojí strany ...

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Alfa to sem si myslel taky bych ho byl vzal tam ale nemá pobočku v Praze. Jo možná to z pohledu někoho hrotim, ale když byste byli půl roku bez kompu a pak si nakoupili věci za 30 000,- a voni by vám nefachaly jak maj asi byste to taky hrotili. Prostě chci za svoje prachy to co si zaplatim a ne jenom nad tim mávnout rukou a spokojit se s tim co mám.

Ano je to objednané přes e-shop, co s tim prodejce dělá neni můj problém já chci dostat to co si zaplatim a to ve 100% funkčnosti a se 100% provozními vlastnostmi a ne kompromis. Co si budem nalhávat cena komponentů je v podstatě jenom značka a nápad, cena materiálů nebo práce malajců či čongů je dost mizivá ...

Senky hodil by si sem prosím náhled se zaplým Orthosem, Everestem, CoreTempem a CPU-z abych se kouk o kolik máš v různých programech jiný teploty. Díky
    delas si prdel?
    tvuj CPU byl naprosto 100% funkcni, jenom se ti nelibily teploty, ktery jsi mel o 5-10°C vetsi jak lidi kolem!!!
    to CPU nepadalo, jelo stabilne jak melo, teplota byla vyssi, ale ne nebezpecna pro CPU
    za co sis zaplatil, tak ti to jelo, ne?

nemel kraviny, to se fakt neda
    nikdo te neposkodil, ty jsi poskodil prodejce a jeste ses ostrej

sam vidis, ze chyba neni v CPU, ale nekde jinde, nebo me chces tvrdit, ze mas takovyho Peska, ze mas 2 spatny CPU?
    asi by se chtelo poradne zamerit na umisteni bedny, teplotu v mistnosti a tak dale
    treba i ten chladic muze byt spatnej a ty Heat-pipe nefunguji jak by meli
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

Viz předešlej příspěvek, tady je asi někdo prodejce a kouká se na to jenom ze svojí strany ...
    A z jaké strany na to koukáš Ty? V čem přesně Ti procesor nefunguje, resp. nesplňuje "provozní vlastnosti"?

Možná by nebylo od věci si uvědomit, že overclocking není legitimní cesta ke zvyšování výkonu a pokud procesor na default šlape, rozčiluješ se tu naprosto neprávem a akorát si tak získáš nálepku PRUDIČ!!!
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    delas si prdel?
    tvuj CPU byl naprosto 100% funkcni, jenom se ti nelibily teploty, ktery jsi mel o 5-10°C vetsi jak lidi kolem!!!
    to CPU nepadalo, jelo stabilne jak melo, teplota byla vyssi, ale ne nebezpecna pro CPU
    za co sis zaplatil, tak ti to jelo, ne?

nemel kraviny, to se fakt neda
    nikdo te neposkodil, ty jsi poskodil prodejce a jeste ses ostrej

sam vidis, ze chyba neni v CPU, ale nekde jinde, nebo me chces tvrdit, ze mas takovyho Peska, ze mas 2 spatny CPU?
    asi by se chtelo poradne zamerit na umisteni bedny, teplotu v mistnosti a tak dale
    treba i ten chladic muze byt spatnej a ty Heat-pipe nefunguji jak by meli
    Teploty maj bejt prostě nižší tak je i takový chci. Procesor sem nechal včera testovat v jednom PC servisu a i tam říkali že teploty jsou na tuto novou řadu dost velké a měli by s tímto chladičem být minimálně o 10°C níž. Také říkali, že může jít o jednu z prvních sérií a dost možná i vadnou. Jinak chladič je v pořádku, pasta taky správně rozetřená.

Si děláš srandu myslíš že 5 000,- poškodí giganta jako Alza?

Jak sem psal myslím že jde o ty samé z vadné série, teplota v místnosti normální, bedna je ve stínu pod stolem, a chladič jak sem psal funkční

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    A z jaké strany na to koukáš Ty? V čem přesně Ti procesor nefunguje, resp. nesplňuje "provozní vlastnosti"?

Možná by nebylo od věci si uvědomit, že overclocking není legitimní cesta ke zvyšování výkonu a pokud procesor na default šlape, rozčiluješ se tu naprosto neprávem a akorát si tak získáš nálepku PRUDIČ!!!

A kdo řiká že nutně budu procesor přetaktovávat? Říct že chci neznamená že budu ...

Aha to, že chci dostat to co si objednám je prudění? Jak sem psal dostat to chci jen ve 100% ne 50% ani 90% ale 100%, oni mi taky nedaj slevu když nemá požadované průměrné vlastnosti.

No nic tím bych to tady ukončil než se to ještě víc zvrhne až do nadávání (především od Darth Maula), co sem chtěl říct sem řekl (napsal) a navíc je problém uzavřen.

Hlavně děkuji všem co se snažili pomoct, ještě jednou díky moc vážim si toho

Věk
    56
    Vliv
    373

A kdo řiká že nutně budu procesor přetaktovávat? Říct že chci neznamená že budu ...

Aha to, že chci dostat to co si objednám je prudění? Jak sem psal dostat to chci jen ve 100% ne 50% ani 90% ale 100%, oni mi taky nedaj slevu když nemá požadované průměrné vlastnosti.
    Opakuju znova - za své peníze jsi dostal FUKČNÍ PRODUKT, jehož parametry nijak nevybočují ze specifikací výrobce!!! Nemáš si na co stěžovat a ani důvod kopat do Těch, co se Ti to snaží vysvětlit...

A k těm mým nadávkám - sice jsem zatím žádnou nepoužil, ale sám sis o jednu řekl: SPAMMER!!! Nauč se laskavě používat tlačítko UPRAV a přestaň tu tapetovat jako zběsilý...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

tady se už nerozdává "tágo"?

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

No buďme rádi že to tu není jak v USA, kamarád mi říkal že tam se dají vracet věci (konkrétně komp) do půl roku od nákupu bez udání důvodu. Byl tam rok, měl 2 kompy (vrátil jeden, dostal druhý) a před odjezdem ho "směnil" zpátky na peníze.
    Takhle by tu prodejní firmy kapaly jedna za druhou no jo, holt Češi, jak psal MikeD v jiném threadu: http://4um.overclocking.cz/showpost....&postcount=170
    "pokud se nezmění přístup ČESKÝCH lidí, nenaděláš nic" - sice to není přesná citace, ale sem se to móc hodí.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Bude to OT, ale:

Nie sme v USA - USA nie je banánová republika a podnikanie je tam o niečom úplne inom (u nás je podnikanie skôr to ako nás zdrať a sťažiť to samotné podnikanie, tam je to skôr o čím jednoduchšom podnikaní...napísal som to v skratke, ale snáď to bude pochopené)

2Versipellis: ono sme tu kultúrni ľudia a nadávať ti nikto nebude, aj keď mienku o tebe si už vytvoril snáď každý kto daný thread čítal a takto sa potom bude viesť "aj tvoja kariéra" na tomto fóre. Osobne by som v danom prípade ako predajca RMA neuznal a zvlášť v takomto prípade na VLASTNÉ NÁKLADY by som ho poslal to štátnej skúšobne - hádaj kto by v danom prípade vyhral.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Nevím proč do něj jedete, má PRÁVO 14 dní na vrácení produktu a to, že je to třeba neoprávněný, to je už věc druhá, dokud se tenhle zákon nezmění na "nemůžeš vrátit nikdy", tak je to jen jeho věc, spokojenej není, tak ať si to vrací třeba do aleluja (cesta ke spokojenému zázazníkovi je cestou trnitou, ale samozřejmě ne za každou cenu) (to, že byste někteří z Vás s takovým zákazníkem vyběhli je Vaše věc). Státní zkušebna je dobrý nápad, to bych rád viděl, co by v tomhle případě řekli...

Snažím se na to podívat nestranně a dle práva.. ( K - přijímám )

EDIT > sry sem se špatně díval, ty teploty nejsou nijak velký, takže těžko říct, jestli mu to uznaj, ale co jsem řekl platí, pokud není zákazník spokojen, ať to vrátí (to že je to na facku, když to vrátí 5krát už zákon nejspíš moc neřeší )
    Naposledy upravil jenicek321; 29.02.2008 v 12:56.
    i5 2500K 4,5GHz + Noctua NH-U12P | Asus P8Z68-V | 8GB Kingston 1600MHz | Gigabyte 560 GTX | Intel SSD 310 120GB + 1TB | Samsung PX2370 | Sennheiser HD600 | Audinst HUD-MX1 | Seasonic S12 500W

Věk
    56
    Vliv
    373

Citace Původně odeslal jenicek321 Zobrazit příspěvek
    Nevím proč do něj jedete, má PRÁVO 14 dní na vrácení produktu a to, že je to třeba neoprávněný, to je už věc druhá, dokud se tenhle zákon nezmění na "nemůžeš vrátit nikdy", tak je to jen jeho věc, spokojenej není, tak ať si to vrací třeba do aleluja (cesta ke spokojenému zázazníkovi je cestou trnitou, ale samozřejmě ne za každou cenu) (to, že byste někteří z Vás s takovým zákazníkem vyběhli je Vaše věc). Státní zkušebna je dobrý nápad, to bych rád viděl, co by v tomhle případě řekli...

Snažím se na to podívat nestranně a dle práva.. ( K - přijímám )

EDIT > sry sem se špatně díval, ty teploty nejsou nijak velký, takže těžko říct, jestli mu to uznaj, ale co jsem řekl platí, pokud není zákazník spokojen, ať to vrátí (to že je to na facku, když to vrátí 5krát už zákon nejspíš moc neřeší )
    Jedna věc je právo na vrácení, druhá pak deklarovaný pocit, že nedostal to, co si zaplatil, a ještě navíc skákání do těch, kteří mu vysvětlují, že tomu tak není...

Citace Původně odeslal jenicek321 Zobrazit příspěvek
    Nevím proč do něj jedete, má PRÁVO 14 dní na vrácení produktu a to, že je to třeba neoprávněný, to je už věc druhá, dokud se tenhle zákon nezmění na "nemůžeš vrátit nikdy", tak je to jen jeho věc, spokojenej není, tak ať si to vrací třeba do aleluja ...
    Z hlediska práva nárok samozřejmě má, o tom není pochyb. Ale z hlediska morálky? Vzhledem k jím uvedeným důvodům ne. Jak psal Maul, dostal totiž korektně fungující produkt.

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Jen tak pro info...

E8200 s AC Freezer 7 PRO @ 3.2GHz def. voltáž
    idle: 30 - 32 °C, burn: 40 - 42°C
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Metodika měření teplot C2D a C2Q v angličtině aneb Definitive guide to Intel CPU temperatures (snad to tu nebylo). Postarší ale o to zajímavější počtení:

http://www.overclock.net/intel-cpus/...mputronix.html
    Naposledy upravil meteor; 03.03.2008 v 10:40.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Metodika měření teplot C2D a C2Q v angličtině aneb Definitive guide to Intel CPU temperatures (snad to tu nebylo). Postarší ale o to zajímavější počtení:

http://www.overclock.net/intel-cpus/...mputronix.html
    Ukazuje sa, ze problem s vysokou teplotou by nemusel byt az tak horuci. Meranie teploty zavisi od TjMax ktory Intel nezverejnuje pre desktop procesory a tak sa len hada.

unclewebb z XtremeSystems fora nejako zmeral a urcil, ze desktopove Wolfdale procesory maju TjMax 95C namiesto 105C co vidime v CoreTemp. Tu je link na diskusiu s viac detailami a tool Real Temp, ktory rata s jeho TjMax:
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=179044
    Naposledy upravil tomaash; 14.03.2008 v 20:02. Důvod: opraveny nazov temp toolu
    E8400 @ 3.6GHz, NH-U12P 5V, GA-P35 DS4, 8800GTS G92, X-Fi Elite Pro, 2 GB RAM, ~1.5 TB storage, HX520, P182, LP2465, SP-BX8a

ted by melo byt zajimave zmerit teploty pomoci core temp a Real temp

tak ja prvni porovnani: 3,6 GHz 1.225 V
    zatizeni orthos 30 min
    coretemp:62 -62
    Real temp: 52-52
    Dioda pod socketem : 47

V klidu to melo:
    coretemp: 43-43
    Real temp 34-34
    Dioda pod socketem : 27

Teplota v mistnosti 25
    CPU:C2D E8200@3,6 GHz Vcore def.|MB:GB P35-DS4 11|COOL: scythe Ninja rev. B|MEM: 2 x 1 GB A-DATA extreme|VGA:Sapphire 3850/512 MB

Věk
    56
    Vliv
    373

E8400 3,6 GHz 1.225 V
    Scythe Ninja pasivne

zatizeni orthos 30 min SmallFFT
    coretemp:75°C
    Real temp: 68°C

IDLE
    coretemp: 50°C
    Real temp 43°C

Teplota v mistnosti 25

ted by to chtelo nekoho z druheho tabora....toho kdo ma teploty uz nizke primo coretemp.
    Ted je otazka ,zda to jen neodcita teplotu o cca 10 stupnu dolu

Uvidime...
    CPU:C2D E8200@3,6 GHz Vcore def.|MB:GB P35-DS4 11|COOL: scythe Ninja rev. B|MEM: 2 x 1 GB A-DATA extreme|VGA:Sapphire 3850/512 MB

A kalibrovali ste aj cidla podla toho postupu? (Idle temperature calibration). Teploty v zatazi by to malo ukazovat presne.
    E8400 @ 3.6GHz, NH-U12P 5V, GA-P35 DS4, 8800GTS G92, X-Fi Elite Pro, 2 GB RAM, ~1.5 TB storage, HX520, P182, LP2465, SP-BX8a

Ja mam na E8400 @ default v klude priblizne 27 stupnov, v zatazi to vystupi asi o 20 stupnov - viac ako 50 som vsak este nemal. V izbe mam nejakych 24 stupnov.

PC: Intel Q9450 & Zalman CNPS9500 + Nexus 92mm Fan ~ Gigabyte GA-P35-DS4 ~ 8GB Kingston KHX8500D2 ~ Gigabyte GV-N285-1GH-B ~ Kingston SSD Now M Series 160GB + Western Digital WD3000GLFS VelociRaptor + 2 x WD10EADS + WD20EADS & 3 x Zalman ZM-2HC2 ~ LG GGW-H20L ~ Creative SB X-Fi Titanium HD + GigaWorks T3 + Aurvana Live! + Live!Cam Socialize HD ~ Leadtek WinFast DTV2000H ~ Logitech G19 + G700 ~ Zalman GS1000 Black + ZM500-HP + ZM-MFC2 & 2 x Nexus 120mm Fan ~ 2 x HP LP2475w
    Notebook: HP EliteBook 6930p (T9400, 4GB RAM, GMA 4500MHD, X25-M 80GB SSD, DVD-RW, Wi-Fi, Bluetooth, 14.1" WXGA+) ~ HP Advanced Docking Station (Western Digital WD10TPVT, Leadtek WinFast ExDTV2300H) ~ Logitech Wireless Illuminated Keyboard + Performance Mouse MX ~ Creative SB X-Fi HD
    Netbook: HP Mini 5101 (N280, 2GB RAM, GMA 950, X25-V 40GB + 32GB SDHC, Wi-Fi, Bluetooth, 10.1" WXGA) ~ Western Digital WDBACZ0010BBK ~ HP Essential Port Replicator + External USB Drive ~ Logitech Anywhere Mouse MX ~ Creative SB X-Fi Go!
    HTPC: ASRock ION 330 (N330, 2GB RAM, 500GB HDD, GF9400, DVD-RW) ~ Logitech diNovo Mini + MX Air Cordless Mouse ~ Philips 42PFL8404H
    Server: Gigabyte GC330UD ~ 2GB Kingston KHX6400D2LL ~ Western Digital WD5000AADS ~ Mini-ITX case (100W PSU)
    Accessories: HP PhotoSmart C6380 + LaserJet Pro P1606dn ~ Western Digital WDH1CS10000 + WDBACG0020HCH ~ Logitech Wireless Gamepad F710 + G13 + G27
    Consoles: Microsoft Xbox 360 Elite 250GB ~ Nintendo Wii

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Příliš vysoké teploty na DFI LanParty UT NF3 250Gb
    Založil mir77 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 17.12.2005, 18:44
  2. zaznamenavani teploty procaku
    Založil sid.cz v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 17.12.2005, 15:09
  3. Prescott 3.2 a teploty na IC7-G + Primecooler HyperCool II+
    Založil konig v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 49