Zkus se na to podivat taky z pohledu toho prodejce. Urcity procento lidi si koupi procesor, otestuje si max. pretakt a rekne si hmm, cekal jsem aspon 4.5GHz, je to smejd. A jde ho vratit nebo vymenit. Tvuj procak mozna hral vic nez je prumer, ale rozhodne ne vic, nez by odpovidalo predepsanym provoznim specifikacim. Pokud behal na default bez chyb, tak neni objektivne duvod k reklamaci. Zkusil bych je spis slusne pozadat o vymenu nez delat dusno. Zas to s tou asertivitu nesmime tak prehanet. Spis bys mel ocenit, ze udelali neco nad ramec svych povinnosti.

Citace Původně odeslal Versipellis Zobrazit příspěvek
Super doufám, že mě ten novej taky pude líp. Jinak dneska reklamovaný u Alzy a kromě toho, že byly přijemný asi stejně jako osina v zadku a tvrdili mi, že to sou naprosto normální teploty a že na všech E8400 neni nikdy nižší, tak mám nakonec novej procák a večer ho vyzkoušim a pak napíšu jak sem dopad. Jestli to bude zas přehřátý tak to těm debilům z Alzy hodim na stůl a beru prachy z5 no a hold si počkám až tyhle procíky budou u spolehlivějších prodejců.

PS: Alza nikdy víc !!!

pPS: Senky kdes ho kupoval ty?