Citace Původně odeslal BlackMC Zobrazit příspěvek
Pro me to je vcelku prioritni vlastnost. Resim hodne veci po telefonu a potreboval bych aby to chodilo na 100%. Vzdalenost je vzdy jen do 1m od telefonu. Potrebuju mit volne ruce na PC a ty dratove HF mi neposkytuji takovy komfort. Furt se mi to mota. No nevim. Kazdopadne asi nejsem schopen se udrzet a pri rozhovoru se soustredit tak ze bude vzdy mluvit jen jeden. Potrebuju se soustredit na rozhovor nikoliv se ovladat a nemluvit soubezne. Takze leda otestovat nejaky konkretni model ktery touto "vadou/vlastnosti" netrpi.
Presne tak, je mi jasny, ze kdyz to nekdo skutecne potrebuje a potrebuje pri hovoru vykonavat jinou cinnost nebo se soustredit na obsah, pak to muze dost obtezovat. Ja jeste pro zajimavost vyzkousim sveho Logitecha (mam dost obstarozni verzi myslim, ze je to tohle http://www.ppelectronic.cz/zbozi/pc-...th-pro-refresh ) a dam vedet, jak beha na N70 a HTC TyTN. Pokud to mas do mistnosti, pak te tvar a velikost nemusi trapit, spis pohodlnost noseni.
Nicmene predpokladam, ze konkretne tvuj problem bude asi vyreseny kvalitnejsi elektronikou nekterych drazsich BT sluchatek, pak by to chtelo vyzkouset.