Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: jaky Settop box

Standardní jaky Settop box

zdravim hodlam si koupit settop box ale nevim presne co by to melo umet..
    nicmene neco jsem precetl, docetl, libi se mi tenhle Philips je tam neco co by vylozene chybelo? nebo na co bych si mel dat pripadne bacha?
    nebo mate svuj settop box, jak jste spokojeni a co presne mate,
    u tohodle modelu nepisou ceske EPG tak nevim. ale jinak bych chtel teletext, to ceske EPG, vystup zvuku v dolby digital... dal ani nevim,,
    mam takovy pocit ze at koupim pristroj za 700 nebo za 2000 hrajou oba.. nevim no

dik za nazory
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Re: jaky Settop box

Ahoj, zrovna tento model (Philips) jsem minuly tyden instaloval. Vsechno v naprostem poradku! EPG tam samozrejme je, v cestine take S tim Tvym dodatkem ohledne ceny (700/2000) souhlasim

Osobne bych ten Philips mohl jen doporucit.

EDIT: Jinak ted v novem Computeru http://www.zive.cz/Titulni-strana/Vi...5/default.aspx
    Je snad test STB..
    Naposledy upravil Heady; 26.02.2008 v 08:08.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Pokud vím, žádná naše stanice nevysílá zvuk v DD, a s českým přístupem k DVB-T ani nebude. Takže podle tohohle parametru bych nevybíral.
    Pokud z toho náhodou DD leze, tak je to do AC-3 zakódovaný dekódovaný Dolby Pro Logic, čehož bych se bál (půjde to snadno vypnout?). Ale většinou je možno SPDIF přepnout do režimu RAW, takže to bych neřešil.

Já jsem osobně vlastnil Strong SRT-5126 a plná spokojenost, vyměnil jsem za Sencor 8801T, též spokojenost, až na kvalitu DVD traye, ale to nepatří k STB.

S tím výběrem taky souhlasím, asi je to fakt jedno, jestli 700 nebo 2000. vybíral bych podle designu, ergonomie ovladače a výstupů. Případně kolem 3K se dají koupit DVB-T tunery s PVR pro ukládání na HDD a to za zvážení stojí. Postarší 40GB disk ze šuplíku pak pěkně poslouží...
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

jsem rad, ze jste mi ho jakz takz schvalili,, mne se libi prave tim designem a funkce ma myslim solid, no standart co tak nejak chci.

Headdy:
    jeste k tomu ovladaci, jak vypada? a jaka je odezva na prepinani? netrva to nejak dlouho? nasi maji nejaky settop box, znacku nevim ale je to takove zpomalene cele...

k tomu nahravani, hodlam si pozdeji poridit mobilniho avera do xpres karty do notasku.
    Tam si budu nahravat. Od stolniho pristroje to momentalne neocekavam.
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Citace Původně odeslal MeTaN Zobrazit příspěvek
    jsem rad, ze jste mi ho jakz takz schvalili,, mne se libi prave tim designem a funkce ma myslim solid, no standart co tak nejak chci.

Headdy:
    jeste k tomu ovladaci, jak vypada? a jaka je odezva na prepinani? netrva to nejak dlouho? nasi maji nejaky settop box, znacku nevim ale je to takove zpomalene cele...

k tomu nahravani, hodlam si pozdeji poridit mobilniho avera do xpres karty do notasku.
    Tam si budu nahravat. Od stolniho pristroje to momentalne neocekavam.
    EDIT: jeste ktomu displayi.. zadny nema nevadi to nejak? pisou ze automaticke ladeni... z dlouhodobeho hledicka naopak display nepotrebuju, jen pri tom prvnim zachazeni neschazi ten display?

EDIT: kuš,,. misto uprav sem stlacil cituj
    Naposledy upravil MeTaN; 26.02.2008 v 09:02.

Věk
    41
    Vliv
    250

2MeTaN:

Co se tyce ovladace, naprosto klasicky Philips! muzu kdyz tak nekde sehnat foto nebo tak ale ovlada se na nem vse, je maly a baterie (2xAAA) jsou soucasti (dale je v baleni scart kabel,takova tkanicka manual, chybi koax!)

Odezva - byl jsem velice mile prekvapen, ale perfektni. Mozna s tim ma neco do cineni i kvalita a uroven signalu, ktera je v tom miste 100/96%.. takze perfektni. Prepinani je tedy velice svizne a rychle. Oproti digitalnimu vysilani UPC, ktere mam doma je to neporovnatelne UPC STB se zasekava, prepnuti trva vterinu az dve.. hnuj

Displej - taky me to zarazilo, ale nevadi to. Nezobrazuje nic. Jen modrou (je u toho CRT Grundig a to take sviti modre,takze to vypada pekne ) kdyz jede, zelenou kdyz je v stand by modu. Pri prvnim spusteni je tam perfektni pruvodce (cz) a displej jsem fakt nepotreboval. Na tech 5 kanalu co tady chytame ani snad neni treba.

Jinak ma dva scarty. AV1 jsem hodil normalne na TV, do AV2 jsem hodil DVD prehravac a vsechno slape prakticky automaticky. Jakmile se zapne DVD, tak se to prepne a naopak. Akorat mi v AV2 nejel satelit nereagovalo to a na ovladaci k STB neni moznost prepnuti.
    Naposledy upravil Heady; 26.02.2008 v 09:26.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    2MeTaN:

Co se tyce ovladace, naprosto klasicky Philips! muzu kdyz tak nekde sehnat foto nebo tak ale ovlada se na nem vse, je maly a baterie (2xAAA) jsou soucasti (dale je v baleni scart kabel,takova tkanicka manual, chybi koax!)

Odezva - byl jsem velice mile prekvapen, ale perfektni. Mozna s tim ma neco do cineni i kvalita a uroven signalu, ktera je v tom miste 100/96%.. takze perfektni. Prepinani je tedy velice svizne a rychle. Oproti digitalnimu vysilani UPC, ktere mam doma je to neporovnatelne UPC STB se zasekava, prepnuti trva vterinu az dve.. hnuj

Displej - taky me to zarazilo, ale nevadi to. Nezobrazuje nic. Jen modrou (je u toho CRT Grundig a to take sviti modre,takze to vypada pekne ) kdyz jede, zelenou kdyz je v stand by modu. Pri prvnim spusteni je tam perfektni pruvodce (cz) a displej jsem fakt nepotreboval. Na tech 5 kanalu co tady chytame ani snad neni treba.

Jinak ma dva scarty. AV1 jsem hodil normalne na TV, do AV2 jsem hodil DVD prehravac a vsechno slape prakticky automaticky. Jakmile se zapne DVD, tak se to prepne a naopak. Akorat mi v AV2 nejel satelit nereagovalo to a na ovladaci k STB neni moznost prepnuti.
    koax mam to neni problem, ovladac klasika philips, ja mel doma malickou tv philips, ovladac takovy, nahore hluboky do ruky, smerem dolu se stencoval. to je ale uz fakt drobnost.
    odezva dobra to jsem rad.. ja mel doma signal .. ted nevim jestli to nepopletu ale sila signalu 85 a kvalita az 100 nebo naopak, vim, ze tam jsou dve hodnoty.. to jedno kolisalo pri prepinani, ta hodnota napravo.. mel jsem pujceny takovy obyc settop box. ale celkove byl signal porad nahore, zeleny. toho se nebojim..
    jinak co se tyce anteny, me se libi neco takoveho hama, co jsem se tak docetl tak je to celkem jedno.. mam doma i klasickou pokojovou antenu na kterou jsem to chytil taky ale je to takova ta obluda s tykadlama a sytem.. to na nabytku uz nechci. na tenhle prut, (pisou ze aktivni cili se zesilovacem pokud to dobre chapu) bych to mel chytat taky zejo.
    ty udaje co pisu vyse byly s takovy podobnym prutem za 3-4 stovky nekde z elektrokramu.

EDIT: kdyz pises pripojeni dvd prehravace na druhy scart.. jsem asi tupec ale co tim docilis? pripojenim toho dvd prehravace?
    nebo jde ciste jen o zapojeni, jakoze TV nemam dva scarty tak to jede prez to?... asi jeste spim
    Naposledy upravil MeTaN; 26.02.2008 v 09:56.

Věk
    41
    Vliv
    250

Jj, ovladace je drobnost. Je a je dobry tenhle je takovy plochy a maly.. Tam je myslim uroven signalu a kvalita signalu. Ta Hama bude ok (jj,aktiv = zesilovac), ale ono zalezi jaky je tam signal. Nekdo to chyta na 15let stary prut pohozeny za sedackou, nekdo to hodi az na strechu a stejne nic
    No docilim toho, ze mam TV s 2x vstupem typu SCART. Potrebuji pripojit DVD,STB a satelit. Proto jsem zapojil DVD do STB.. a ze STB rovnou do TV. Nemusim tak prehazovat kabliky. Jen nevim, proc pres ten STB nejede satelit. Neprepne se to, ale to je drobnost.

tak ja myslim, ze do toho pujdu, ten filip a hama... diky kluci

Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal MeTaN Zobrazit příspěvek
    tak ja myslim, ze do toho pujdu, ten filip a hama... diky kluci
    To bude dobra volba tak dej pak vedet jak jsi spokojeny.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaký externí box na 3.5" HDD ?
    Založil Dorka v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 14.01.2006, 19:49
  2. Jaký ext. box na HDD 3.5 s usb a FW
    Založil jd_oizo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 17.12.2005, 14:30
  3. 03-05 Jaký externi box pro DVDRW?
    Založil Piero v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 21.03.2005, 22:45
  4. P4 2.8GHz s box chladicem - jaký OC???
    Založil Saleikum v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 06.03.2004, 14:35
  5. Jaký je chladič na 2500+ BOX
    Založil faborsky v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 15.06.2003, 21:47

Pravidla přispívání