eště mě napadlo jiný řešení....,koupil jsem tendle case:http://skrine.alza.cz/acutake-acu-ta...oje-d80885.htm
hlavně kuli toku vzduchu na grafiku s S1,ale zjistil jsem, že ten větrák ze předu vevnitř skoro nefouká ,protože asi blbě nasává přes tu krytku, tak sem myslel, že bych ho dal obráceně, aby předkem šel vzduch ven a dal bych dozadu dolu nějakej co fouká dovnitř na tu grafiku.Ale zase jinej prob. na caseu před timhle jsem měl naho ře vepředu pod DVDčkem vyndaný 3 pozice pro DVD a měl jsem tam 120x120mm fan,kterej foukal dovnitř na paměti.To bylo OK...Ale ted když comp trochu zavařim, tak ty paměti se uplně žhavěj ,to bych asi teda vyřešil stejnym způsobem,jako na předchozim caseu,ale když to tak udělám, tak se mi bude tlouct (podle mě)airflow v bedně,protože ten AC Freezer je zleva na prociku, takže fouká jakoby proti tomu, co by měl bejt zapředu...![]()
) Z toho plyne další nápad. Koupil bych nějakej Scythe(necham si poradit,hlavně, aby šel osadit tak, aby byl větrák z prava!!!)a dal bych ho tak, že by ten větráček foukal z prava a byl by tak podporovanej tim velkym ze předu caseu. Pomůže to?....A můžu koupit Scythe a dát na něj Noctuu
Prostě nahoře by to foukalo zepředu bedny přes ramky a procik dozadu,a dole opačně!!!!...Doufam že mě trochu chápete.....už sem z toho na větvi.
![]()