já jsem kdysi vyhrál logitecha MX500 a to jsem vždy měl ty Geniusky za 120kč a nikdy jsem si nestěžoval - jenže ten logitech mi fakt padl do ruky a asi jsem nebyl sám - MX500 a 510 jsou dnes nejvíce používané mezi lidma a kdo ji má se ji nerad zbavuje....
Jenže myška po 5ti letech odešla a tak se jsem se rozhodl že si koupim novou jenže když jsem viděl ceny 1500 za MX518 tak mě málem omyli !

Koupil jsem ji od někoho za 700 od nejakyho potulnýho prodejce a samolitr u myšky blblo tlačítko - a samolitr dotyčný již pak nereagoval a blalbla...
No málem jsem si posypal hlavu popelem - až mi jeden servisák slíbil, že se na ní podívá - vymenil prej nejakej studeňák a vod té doby šlape jako víno.

A před 2 měsíci mi odešla i druhá myška doma a to už jsem po zkušenosti neváhal a rovnou pořídil G5 laser a fakt mi nebylo líto 1800,- a ani ted není...
Je to paráda !

Nechtělo se mi holt zvykat na jiné tvary a tyhle jsou stále stejné...

BTW je to všechno drát drát drát ! - Jo a abych nezapomněl - dle mého je důležitá i podložka - sice laser jezdí i po skle, ale ty voskový polštářky se hned vojížděj....
Chce to něco syntetickýho co hezky klouže...

Proto jsem si koupil podložky od českého výrobce značku qiip (400kč/kus)