Výsledky 1 až 25 z 82

Téma: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    317

Standardní Re: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Např. taková Logitech Revolution MX je fakt ultimativní office myš, ale co mám asi tak dělat, když je jen v bezdrátu?
    Přidělat si ji špagátem.

Ale jinak se musím připojit k povzdechu, že masy chtějí mít všechno bez drátů a hlavně ať to má několik tisíc dpi, ať máme číslo, s kterým se dá machrovat na kámoše. Výběr normálních použitelnejch myší, rozhodně ně není takovej, jakej by mohl být, a je to škoda.

Ad kuličkový myši: Moc kvalitních kuličkovejch myší mezi lidma nebylo, takže se zažil názor, že kuličkový myši jsou naprd, ale čistá kvalitní kuličková myš strčí do kapsy spoustu low-end a mainstream optik. Používám už sice dlouho optiky, ale hlavně kvůli spolehlivosti a bezúdržbovosti.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní Re: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

já jsem kdysi vyhrál logitecha MX500 a to jsem vždy měl ty Geniusky za 120kč a nikdy jsem si nestěžoval - jenže ten logitech mi fakt padl do ruky a asi jsem nebyl sám - MX500 a 510 jsou dnes nejvíce používané mezi lidma a kdo ji má se ji nerad zbavuje....
    Jenže myška po 5ti letech odešla a tak se jsem se rozhodl že si koupim novou jenže když jsem viděl ceny 1500 za MX518 tak mě málem omyli !

Koupil jsem ji od někoho za 700 od nejakyho potulnýho prodejce a samolitr u myšky blblo tlačítko - a samolitr dotyčný již pak nereagoval a blalbla...
    No málem jsem si posypal hlavu popelem - až mi jeden servisák slíbil, že se na ní podívá - vymenil prej nejakej studeňák a vod té doby šlape jako víno.

A před 2 měsíci mi odešla i druhá myška doma a to už jsem po zkušenosti neváhal a rovnou pořídil G5 laser a fakt mi nebylo líto 1800,- a ani ted není...
    Je to paráda !

Nechtělo se mi holt zvykat na jiné tvary a tyhle jsou stále stejné...

BTW je to všechno drát drát drát ! - Jo a abych nezapomněl - dle mého je důležitá i podložka - sice laser jezdí i po skle, ale ty voskový polštářky se hned vojížděj....
    Chce to něco syntetickýho co hezky klouže...

Proto jsem si koupil podložky od českého výrobce značku qiip (400kč/kus)
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání