Výsledky 1 až 25 z 82

Téma: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Ja jsem jeste nemel v ruce bezdratovou mys ktera by mela alespon trochu slusnou reakci na pohyb. Asi nejlepsi byla MX-1000 od logitechu, ale i tak jsem hned poznal ze to je bezdrat, protoze ten kurzor proste ma zpozdeni. Pracovat se s tim IMHO moc neda, hrat vubec ne. Uprimne nechapu, jak to muze nekdo mit..... pravda je, ze jsem zvykly na vysokou citlivost, pri nizsi to je mozna o neco lepsi, ale zase je clovek pomalejsi...
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Tak som sa pýtal aj kolegu čo je dosť guru na všetko čo sa hw týka, a kupovať niečo pod 1000 Sk mi vôbec neodporúčal, on má nejakú wireless sadu Logitech s laserovou myšou, ktorá ho stála 3500 Sk a aj tak to malo pomalé reakcie, inak vraj ok. Tak som sa rozhodol, že tú sadu vymením za samostatnú klávesnicu Chicony a samostatnú laserovú myš Logitech, bude to v rovnakej cene a čakám že podstatne kvalitnejšie.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Jo to asi vim jakou, taky jsem ji koupil kamosovi, mys je hodne podobna MX-400, sedi v ruce super, ale ta odezva....to bych bl... jesli mi teda jako rozumis

Citace Původně odeslal Wizzard Zobrazit příspěvek
    Tak som sa pýtal aj kolegu čo je dosť guru na všetko čo sa hw týka, a kupovať niečo pod 1000 Sk mi vôbec neodporúčal, on má nejakú wireless sadu Logitech s laserovou myšou, ktorá ho stála 3500 Sk a aj tak to malo pomalé reakcie, inak vraj ok. Tak som sa rozhodol, že tú sadu vymením za samostatnú klávesnicu Chicony a samostatnú laserovú myš Logitech, bude to v rovnakej cene a čakám že podstatne kvalitnejšie.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    Jo to asi vim jakou, taky jsem ji koupil kamosovi, mys je hodne podobna MX-400, sedi v ruce super, ale ta odezva....to bych bl... jesli mi teda jako rozumis
    No já Ti rozumím Ale popravdě asi jsem málo náročný..velmi dlouho jsem používal set Logitech Cordless Desktop MX (tehdy bratru za 5000 CZK) a byl jsem nadmíru spokojen. Po 5letech užívání, odumřela myška, tak jsem ji nahradil výše zmíněnou MSoftí a pracuje se mi s ní dobře. Záměrně, ale zdůrazňuji pracuje, neboť nevěnuji se ani grafice, ani akčním hrám(maximálně advetury). Ale když to někdo cítí...a pozná, proč ne.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Ono v niecom s Rainbowom musim suhlasit.

Dodnes pouzivam modifikovanu Logitech BJ69 z roku 2002, s ktorou sa mi ani raz nestalo, ze by kurzor skakal alebo preletel cez obrazovku.

Musim ale konstatovat,ze pri mysiach do 500 korun ci uz od M$, Logitechu, benq/genius/chicony ani nespominajuc, kupovanych za obdobie poslednych 4och rokov, sa stavaju nepresnosti na povrchoch, na ktorych kedysi OEM M$ky bezne jazdili (jazdili prakticky po vsetkom) a celkovo u vsetkych znaciek preskakovanie kurzora po obrazovke (aka nic nerobim a zrazu puk a kurzor je napr. v lavom hornom rohu) celkom bezne.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání