Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 27

Téma: Asus A7N8X + R9700 = rozpadavani obrazu,co s tim???

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní Asus A7N8X + R9700 = rozpadavani obrazu,co s tim???

Mam pocit,ze tento problem uz tady "par" lidi melo. Myslite, ze je to zdrojem? Mam TOPTECH 320W, ten by snad mel stacit? Predtim jsem mel desku Solteka sl-75drv4 KT266A s obyc.300W zdrojem a nic takoveho mi to nedelalo.Od vcerejska mam tuhle novou sestavu s nForce2 chipsetem a hned me potkalo takove mile prekvapeni.Jo a bios jsem flashoval na v. 102A.Pri tom flashovani jsem pouzil tu asus utilitu Asusupdate,kdy se to flashlo primo z woken.Tak doufam,ze s tim nejsou nejake trable.Taky jsem instalnul v. 116 drivery na nForce2 z asusacke stranky,ty z instal cd jsem nedaval. Jinak kdyz se ten obraz rozpadne a vypnu to a zase zapnu,tak je to ok.Co jsem tady cetl,tak jste vetsinou dosli k zaveru,ze je to zdrojem.....a ja si jeste schvalne kupoval silnejsi,at to jede ok.Jestli se ukaze,ze je to tim,tak jim ho vratim a koupim si 300W Fortrona.
    Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Jeste jsem zapomnel dodat, ze ten obraz se hrouti {ctverecky} uz v biosu.
    Obvykle pomuze vypnout komp a po opetovnem zapnuti je to ok. Cim to je? Chipsetem, zdrojem, grafikou, osudem
    Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano

Standardní

Takze nakonec ASUS? Mno snad to nebude deskou.... Mas zapnute FAST Writes__??
    AMD Sempron 2500+ <Palermo~E6~90nm> @ 1.89GHz <7x270~1,136v>, Primecooler PC-HC4+ Alcu, DFI LanpartyUT NF3-250Gb, 2x adata 1024 MB DDR400 (cl2.5, 7-3-3), ATi RADEON 8500 275/275 (heatsink w/o fan) +[Acer 26" SPVA], HITACHI 320GB + Zalman Heatpipe ZM2HC2, DVDRW NEC ND-3540, Casetek 1018+ Fortron 350W-PN(PF) + 0*case fans.... tablet FS P1610

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

me to taky dela
    po nejake dobe ve Woknech se mi rozpadne obraz a pomuze jen vypnout jinak to dela furt

ted to dela na obouch GF4 TI4200 co mam

driv na mx400 to nedelala

a vobcas po case se mi interni zvukovka zacne praskat a pomuze jen restart

ale dnes sem v biosu vse nastavil znova a vypada to OK

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal -=Ondra=-
    Takze nakonec ASUS? Mno snad to nebude deskou.... Mas zapnute FAST Writes__??
    Jo fastwrites mam zaple i ve woknech. Je to fakt divne,udelalo mi to hned po sestaveni compu,kdy jsem jeste nemel nic pretaktovane. Ted jedu na FSB166 ramky i procak a taky se to nekdy /kdyz dam restart/ stane. Obcas se obraz /hned jak to najizi/ rozpadne jen na par mistech a pak wokna najedou v pohode, kdyz je to roctvereckovane hodne,tak najedou blbe i wokna. Toho Radeona jsem mel i na predchozi sestave na soltekovi kt266a a jel uplne v pohode.Je to zajimavy problem,jen kdyby se to nedelo prave me . Prezit se to sice da,ale dobry pocit z toho nemam...snad se tim nic neposkozuje. No jeste zkusim napsat primo Asusakum a uvidime.

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal fabsa
    me to taky dela
    po nejake dobe ve Woknech se mi rozpadne obraz a pomuze jen vypnout jinak to dela furt

ted to dela na obouch GF4 TI4200 co mam
    driv na mx400 to nedelala
    a vobcas po case se mi interni zvukovka zacne praskat a pomuze jen restart
    ale dnes sem v biosu vse nastavil znova a vypada to OK
    Nedelalo ti to AZ po nejakem overclocku? Me prave hned od zacatku,coz je divne. A ten obraz se mi rozpadne az po restartu...kdyz vse najede ok,tak to nezlobi.Ted mam pomalu strach restartovat komp

Standardní Re: Asus A7N8X + R9700 = rozpadavani obrazu,co s tim???

Mel jsem presne tento problem na GF4 4200.. Zkousel jsem ji ve 4-rech zakladnich deskach, ruznych chipsetu a delalo to porat. Nebylo to overclockingem, fistwrite ani zdrojem ale grafikou. Po mesici jsem se konecne rozhoupal a odnesl ji do Procy na reklamaci.. Prvni na co se me zeptali bylo jestli se mi nerozpada obraz! Asi po tydnu jsem dostal kartu novou(i lehce novejsi model) a ta uz to bezpecne nedela...

Senior Member
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal PC1660
    Mel jsem presne tento problem na GF4 4200.. Zkousel jsem ji ve 4-rech zakladnich deskach, ruznych chipsetu a delalo to porat. Nebylo to overclockingem, fistwrite ani zdrojem ale grafikou. Po mesici jsem se konecne rozhoupal a odnesl ji do Procy na reklamaci.. Prvni na co se me zeptali bylo jestli se mi nerozpada obraz! Asi po tydnu jsem dostal kartu novou(i lehce novejsi model) a ta uz to bezpecne nedela...
    Hmm jenze mi to na predchozi sestave nedelalo!!! Na desce Soltek SL-75DRV4 mi to jelo uplne v pohode....ted co mam par dnu Asus tak to dela. Takze me napada,jestli spise neni neco s tou deskou. Je to fakt humus.

Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
    Mel jsem presne tento problem na GF4 4200.. Zkousel jsem ji ve 4-rech zakladnich deskach, ruznych chipsetu a delalo to porat. Nebylo to overclockingem, fastwrite ani zdrojem ale grafikou. Po mesici jsem se konecne rozhoupal a odnesl ji do Procy na reklamaci.. Prvni na co se me zeptali bylo jestli se mi nerozpada obraz! Asi po tydnu jsem dostal kartu novou(i lehce novejsi model) a ta uz to bezpecne nedela...
    Hmm jenze mi to na predchozi sestave nedelalo!!! Na desce Soltek SL-75DRV4 mi to jelo uplne v pohode....ted co mam par dnu Asus tak to dela. Takze me napada,jestli spise neni neco s tou deskou. Je to fakt humus.
    Jedna z desek kde jsem tu puvodni Ti4200 zkousel byla prave asus a7n8x, pak jeste na deskach Abit KD7(KT400), Shuttle AK31 v.3x(KT266A) a na nejakem starem Pentium chipsetu. Ve vsech to delala.. Nutno rict ze s casem se shorsujici se tendenci(zacla blbnout az tak po dvou mesicich). Ja mel puvodne tu Shuttle a specialne kvuli tomuhle problemu jsem si koupil Abit KD7(KT400). Nemusim rikat, jak jsem byl sklamany kdyz to nepomohlo Grafika byla v zaruce a ted je vse ok.. Urcite odepis az zjistis cim to bylo v tvem pripade.. P.S. dokonce i vyrobce, Gainward mi pri popsani tohoto problemu doporucil dat kartu do reklamace.

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

ja uz sem sve problemy vyresil bylo to naky haluzacky asi naka kravina ted to vypada OK uz tri dny.

Member mince Avatar uživatele Laci
    Vliv
    281

Standardní

Na nejakom zahranicnom fore som cital ze pomoze zvysit Vagp.
    PC: Asus P5W DH Deluxe, Core 2 Quad Q6600, Scythe Infinity, 4x 1GB Corsair DDR2 800 XMS2, Gigabyte 8800GT, WD Raptor 74 GB, WD Raptor 150 GB + RaptorX 150GB (RAID0), Seagate 1TB, WD 640 GB, Pioneer DVR-111D @ L, LifeVieW FlyTV Express X1 MST-T2A2, Avance B031, Seasonic M12 600W, acer X243HQ, MS Wireless DeskTop 2.0
    HTPC: Asus M2A-VM HDMI, Athlon64 X2 3800+ EE 35W, 4x 512MB A-DATA DDR2 800, Samsung 500GB, Samsung SH-S182M, LifeView FlyDVB Trio, CoolerMaster CM Media 260, FORTRON FSP300-60THN-P

Senior Member
    Vliv
    286

[quote="PC1660"][quote="Hombre-CZ-"]
    Jedna z desek kde jsem tu puvodni Ti4200 zkousel byla prave asus a7n8x, pak jeste na deskach Abit KD7(KT400), Shuttle AK31 v.3x(KT266A) a na nejakem starem Pentium chipsetu. Ve vsech to delala.. Nutno rict ze s casem se shorsujici se tendenci(zacla blbnout az tak po dvou mesicich). Ja mel puvodne tu Shuttle a specialne kvuli tomuhle problemu jsem si koupil Abit KD7(KT400). Nemusim rikat, jak jsem byl prekvapenej kdyz to nepomohlo Grafika byla v zaruce a ted je vse ok.. Urcite odepis az zjistis cim to bylo v tvem pripade.. P.S. dokonce i vyrobce, Gainward mi pri popsani tohoto problemu doporucil dat kartu do reklamace.
    Ve ctvrtek to jdu reklamovat.Vezmu komplet Case at se sami mrknou co to dela a hodi to na reklamaci. Doufam teda,ze po tu dobu co to bude v reklamacce mi aspon daji nejakou shit grafarnu,abych aspon mohl psat emaily a cist si overclocking

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Laci
    A nevis na kterem foru to psali a o kolik se to ma zvysit?? Me jenom desne xere,ze nevim jestli to je deskou nebo kartou. Kartu jsem zkusil u kamose a jela ok. Jenze jemu jsem prave prodal svoji predchozi sestavu,takze mi to nic noveho nereklo. Navic ti wolove u kterych jsem vlastne cely komp zakoupil,tak mi rekli,ze me bude stat 400Kc JENOM TO,ze zjisti v cem je zavada!!!! .Takze me se neco posere, vsecky komponenty mam od nich a oni maji jeste tu drzost nauctovat mi 400Kc Takze ted to jeste ruzne zkousim a az si s tim nebudu vedet rady,tak tam zajdu a pokusim se "uhadat" to,abych jim nic nemusel platit.Jsem tam nechal neco prez 20tis {i s tim R9700} a oni takhle...reknete mi, kde to proboha zijeme

Member Avatar uživatele Pavelka
    Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal Laci
    A nevis na kterem foru to psali a o kolik se to ma zvysit?? Me jenom desne xere,ze nevim jestli to je deskou nebo kartou. Kartu jsem zkusil u kamose a jela ok. Jenze jemu jsem prave prodal svoji predchozi sestavu,takze mi to nic noveho nereklo. Navic ti wolove u kterych jsem vlastne cely komp zakoupil,tak mi rekli,ze me bude stat 400Kc JENOM TO,ze zjisti v cem je zavada!!!! .Takze me se neco posere, vsecky komponenty mam od nich a oni maji jeste tu drzost nauctovat mi 400Kc Takze ted to jeste ruzne zkousim a az si s tim nebudu vedet rady,tak tam zajdu a pokusim se "uhadat" to,abych jim nic nemusel platit.Jsem tam nechal neco prez 20tis {i s tim R9700} a oni takhle...reknete mi, kde to proboha zijeme
    Můžeš napsat co je to za firmu Když se jim začnou lidi vyhýbat,možná přijdou k rozumu Je až s podivem,že v době kdy se firmy perou o každého zákazníka ještě může někdo takový přežívat,firma,kde nakupuji já má během záruky vše zdarma,včetně práce,samozřejmě kromě závad způsobených uživatelem,ale i zde je ještě prostor pro manévrování,je to prostě o lidech
    Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Můžeš napsat co je to za firmu Když se jim začnou lidi vyhýbat,možná přijdou k rozumu Je až s podivem,že v době kdy se firmy perou o každého zákazníka ještě může někdo takový přežívat,firma,kde nakupuji já má během záruky vše zdarma,včetně práce,samozřejmě kromě závad způsobených uživatelem,ale i zde je ještě prostor pro manévrování,je to prostě o lidech [/quote] Mas pravdu,bohuzel to tak ale vsichni nevidi.Jinak stalo se mi to v ostrave v Nextcompu,kde az doted bylo vsecko ok,prodavaci vstricni atd. Chodil jsem tam radeji nez do Alfy,kde se na cloveka divaji jako na obtizny hmyz.Ted jsem se ale poucil,ze ani nextcomp nejsou svati...jak rikam,chtel jsem tam prijit s celym casem,abysme prisli na zavadu a nebylo treba reklamovat neco co neni spatne a odpoved byla:"Nas technik se v tom bude muset hrabat par hodin,zkouset v tom jine komponenty a toho technika nekdo musi zaplatit." Nekdo,kdo tam beztak cely den nic nedela,by se v tom hodku povrtal a me by nauctovali 400Kc.Vlastne by jeste vydelali na tom,ze zbozi od nich se mi pokazilo a nevim presne ktery kus.No a pokud bych dal reklamovat neco,co by se ukazalo,ze je dobre,tak zase zaplatim ja 400Kc za "neopravnenou" reklamaci.Ale aby ji predesli tim,ze mi s tim pomuzou to ne....Tak na$#@&y jsem dlouho nebyl. Zitra tam teda hodim tu grafiku {zkousel jsem ji a u 2 kamosu nejela,u 1 jela,u me to jede ale blbne} a budu teda chtit nejakou nahradni na dobu,nez reklamaci vyridi.Musim se mrknout do obcanskeho zakonika co tam pisou.

Standardní Obchody

Takových obchodů je ještě pořád dost,jak člověk nepříjde se 100T v ruce a nechce to co mu doporučej(maj na skladě a snažej se toho zbavit),tak se na něj dívají jako na obtížný hmyz.
    1010010111010001000101010100100010110102

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní Re: Obchody

Citace Původně odeslal Lord Zed
    Takových obchodů je ještě pořád dost,jak člověk nepříjde se 100T v ruce a nechce to co mu doporučej(maj na skladě a snažej se toho zbavit),tak se na něj dívají jako na obtížný hmyz.
    Ty taky reklamujes grafiku?? No dali ti fakt super nahradu hajzlici...

Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

No to je dobrý,mně když odešla grafika,tak si ji prostě vzali a mně nabídli novou,tu samou a tím by to pro mne bylo vyřízené,žádná reklamace,(že by to bylo mým zjevem viz. popis?! ) já si ale k ceně té původní připlatil a koupil lepší,nevím,proč by jsi měl být bez PC,já nevím jak dlouho,když Ti prodali šmejd.
    Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Pavelka
    No to je dobrý,mně když odešla grafika,tak si ji prostě vzali a mně nabídli novou,tu samou a tím by to pro mne bylo vyřízené,žádná reklamace,(že by to bylo mým zjevem viz. popis?! ) já si ale k ceně té původní připlatil a koupil lepší,nevím,proč by jsi měl být bez PC,já nevím jak dlouho,když Ti prodali šmejd.
    A pak ze je image na nic .Btw ted jedu na TNT2 vanta,v patek jsem hodil svuj nebohy R9700 na reklamacku.Asi me klepne,pokud bude jejich zaver takovy,ze karta je ok a ja mam platit 390Kc za "neopravnenou" reklamaci.Aby mi ale zdarma zjistili,cim to nabeton je, tak to ne.Taky 400Kc...takze se na ne muzu vys....

Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

A pak ze je image na nic .Btw ted jedu na TNT2 vanta,v patek jsem hodil svuj nebohy R9700 na reklamacku.Asi me klepne,pokud bude jejich zaver takovy,ze karta je ok a ja mam platit 390Kc za "neopravnenou" reklamaci.Aby mi ale zdarma zjistili,cim to nabeton je, tak to ne.Taky 400Kc...takze se na ne muzu vys....
    Možná to opravdu dělá ten Sprite ,budu to muset přestat pít .Ale teď vážně,zkoušeli Ti tu grafiku v tom obchodě,když jsi jí tam přinesl na reklamaci? V solidním obchodě by to udělali.Jestli ano a ona nešla,tak to přeci NIKDY nemůže být neprávněná reklamace

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Možná to opravdu dělá ten Sprite ,budu to muset přestat pít .Ale teď vážně,zkoušeli Ti tu grafiku v tom obchodě,když jsi jí tam přinesl na reklamaci? V solidním obchodě by to udělali.Jestli ano a ona nešla,tak to přeci NIKDY nemůže být neprávněná reklamace
    To bylo prave na cele te veci nejvetsi hnus /vsecko se muze pokazit/.Oni by mi to u sebe vyzkouseli,ale za 400Kc!!!!! Tak jsem to radeji risknul,vyzkousel u kamosu a poslal to na reklamaci.

Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

To bylo prave na cele te veci nejvetsi hnus /vsecko se muze pokazit/.Oni by mi to u sebe vyzkouseli,ale za 400Kc!!!!! Tak jsem to radeji risknul,vyzkousel u kamosu a poslal to na reklamaci.
    Tak jak jsi dopadl s tou reklamací GK Koukám,že už jí máš zase v popisu.

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

... a odpoved byla:"Nas technik se v tom bude muset hrabat par hodin,zkouset v tom jine komponenty a toho technika nekdo musi zaplatit." Nekdo,kdo tam beztak cely den nic nedela,by se v tom hodku povrtal a me by nauctovali 400Kc. Vlastne by jeste vydelali na tom,ze zbozi od nich se mi pokazilo a nevim presne ktery kus.
    Pokud jsi od nich nekoupil hotový kus PC, ale pouze komponenty tak nechápu čemu se divíš. Nevidím na tom nic špatného ... dělají diagnostiku závady za tebe, tak to chtějí zaplatit.

No a pokud bych dal reklamovat neco,co by se ukazalo,ze je dobre,tak zase zaplatim ja 400Kc za "neopravnenou" reklamaci. Ale aby ji predesli tim,ze mi s tim pomuzou to ne....Tak na$#@&y jsem dlouho nebyl. Zitra tam teda hodim tu grafiku {zkousel jsem ji a u 2 kamosu nejela,u 1 jela,u me to jede ale blbne} a budu teda chtit nejakou nahradni na dobu,nez reklamaci vyridi.Musim se mrknout do obcanskeho zakonika co tam pisou.
    Musíš to vidět z jejich strany. Ty si kupuješ ty komponenty, protože víš jak je spolu všechny rozběhat ... to že nemáš prostředky na to aby jsi zjistil, která komponenta je neshodná/vadná není jejich problém, oni ti tu službu poskytnou za peníze (zadarmo ti nikdo nic nedá). Poskytnout náhradní zboží po dobu reklamace je čistě na vůli prodejce (většinou pro dobré zákazníky s vysokým odběrem, odběr za 20k je málo, záleží jaký mají rabat) zákon to neukládá. Na reklamaci mají 30 dnů od data přijetí reklamace, pokud to nestihnou vyřídit, tak máš právo na vrácení peněz či jiný kus.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

To VOID>jo dival jsem se do Obcanskeho zakoniku,takze o tech 30 dnech vim.Ad ochota prodejcu>netvrd mi,ze vyzkouseni te grafarny v jinem kompu prijde na 400Kc?? To je nonsenc.Jinak mimo rabatu existuje taky neco jako sluzba zakaznikovi.Ale pokud prodejcum nezalezi na tom,aby se k nim zakaznik vracel,tak to je potom jina. Jinak grafarna je na reklamaci "jen" DVACET dni a pokud presahnou tricitku byt o jednu minutu,tak si beru penize a radeji si to objednam z Czechcomputers. Ze ja blazen jim tam dotahl dva kamose,kdyz si kupovali kompy. Vedet tohle dopredu,tak jim maximalne plivnu do obliceje wocaskum Jejich motto: "Naval prachy,pri naznaku problemu se na tebe vysereme,nebo te rovnou okrademe o prachy dalsi", se mi moc nelibi.

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

[ Tak jak jsi dopadl s tou reklamací GK Koukám,že už jí máš zase v popisu.
    No reklamace "uspesne" trva uz 20.den. Citim se opravdu jako spokojeny zakaznik . U nas si prodavaci vazne porad neuvedomujou,kdo koho vlastne zivi. Kez bych se dozil doby,ze to bude treba jako v USA a ne ze se na tebe pri reklamacce divaji jako na obtizny hmyz. Mor a syfl na ne

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ASUS A7N8X DeLUXE 2.0 a 1GB pametove moduly
    Založil Aradan v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.12.2005, 21:32
  2. Front Audio panel na ASUS A7N8X Deluxe
    Založil gillan v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 17.10.2003, 22:48
  3. problem se zvukem u Asus A7N8X Deluxe
    Založil Fili v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 0