Výsledky 1 až 25 z 93

Téma: headampy vs. EMU1820M dock vs. Yamaha+ DT880

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    312

Standardní Re: headampy vs. EMU1820M dock vs. Yamaha+ DT880

pilne posloucham zazivam docela orgie - kazdy sluchadla jsou v necem lepsi, u beyeru 880 mam dojem rozlehlejsiho (pro me prijemnejsiho) podani prostoru a lip se mi lokalizujou nastroje (u sennu to jde vic z jednoho mista), nektere akusticke nastroje podavaji beyery realneji nez Senny 650, zase na metal ty beyery fakt nejsou, tam docela rezou a zni mi to neprijemne.
    Dalsi obecne prvni dojmy (zdroj Echo Indigo DJ):
    beyery = vice detailnejsich vysek (nekdy me to tedy trochu rizne do usi, hlavne v dynamictejsich pasazich), vyrovnanejsi podani, mene basu (napr. u klasiky to ale neni vubec na skodu).
    Senny = hutny zvuk, vice basu, dojem "nadupanosti", lepsi rockove a metalove bici, detailnost basu jeste musim porovnat, nestiham... Se stredy je to slozitejsi, zatim nevim, co si mam myslet.
    Nicmene celkove zatim nechci hodnotit - casto nasadim beyery a rikam si fajn, to je vono, pak nasadim Senny a ta sama skladba se mi zase libi, i kdyz slysim zretelny rozdily. Obcas se u stejny skladby mirne promeni emoce, zajimavy... zalezi na zanru, nastrojich, nahravce... Zakoncim to trochu klisovite: Obe sluchadla maji svoje prednosti i musky. Kazdy jsou dobry na neco jinyho, nicmene aspon jsem trochu nahledl slabiny Sennu, lepsi vysky by jim dle meho slusely.... napisu k tomu vic pristi tyden, ted me trochu zasekla prace a prece jen zatim nemam moc naposlouchano

deekay: Senny650 ti muzu pujcit, at to otestuje vic usi s vice ruznymi zdroji.
    Naposledy upravil Kankal; 21.02.2008 v 23:20.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání