pilne poslouchamzazivam docela orgie - kazdy sluchadla jsou v necem lepsi, u beyeru 880 mam dojem rozlehlejsiho (pro me prijemnejsiho) podani prostoru a lip se mi lokalizujou nastroje (u sennu to jde vic z jednoho mista), nektere akusticke nastroje podavaji beyery realneji nez Senny 650, zase na metal ty beyery fakt nejsou, tam docela rezou a zni mi to neprijemne.
Dalsi obecne prvni dojmy (zdroj Echo Indigo DJ):
beyery = vice detailnejsich vysek (nekdy me to tedy trochu rizne do usi, hlavne v dynamictejsich pasazich), vyrovnanejsi podani, mene basu (napr. u klasiky to ale neni vubec na skodu).
Senny = hutny zvuk, vice basu, dojem "nadupanosti", lepsi rockove a metalove bici, detailnost basu jeste musim porovnat, nestiham... Se stredy je to slozitejsi, zatim nevim, co si mam myslet.
Nicmene celkove zatim nechci hodnotit - casto nasadim beyery a rikam si fajn, to je vono, pak nasadim Senny a ta sama skladba se mi zase libi, i kdyz slysim zretelny rozdily. Obcas se u stejny skladby mirne promeni emoce, zajimavy... zalezi na zanru, nastrojich, nahravce... Zakoncim to trochu klisovite: Obe sluchadla maji svoje prednosti i musky. Kazdy jsou dobry na neco jinyho, nicmene aspon jsem trochu nahledl slabiny Sennu, lepsi vysky by jim dle meho slusely.... napisu k tomu vic pristi tyden, ted me trochu zasekla prace a prece jen zatim nemam moc naposlouchano![]()
deekay: Senny650 ti muzu pujcit, at to otestuje vic usi s vice ruznymi zdroji.

Odpověď s citací