2Jey: Minimalne jeden z tech SCARTu, ktere mas vzadu, je urcite nachystany na S-Video - mrkni do navodu. Ja je mam zapojene jako 2x RGB/kompozit a 1x S-Video, vpredu mam taky S-Video za odklopnyma vratkama, takze jsem to radsi strcil dozadu na SCART. Jinak vsechny kabely a redukce si vyrabim sam na miru, takze kde se to da sehnat hotove nebo kolik to stoji bohuzel nevim (a radsi ani nechci vedet - vetsinou to maji nechutne predrazene). Pokud bys to chtel bastlit sam - ma to docela vyhodu v tom, ze si muzes zvolit delku, draty, vzhled atd. - tak na techto strankach najdes zapojeni snad vsech konektoru, se kterymi se pritom muzes setkat:
http://www.hardwarebook.net/connector/

2Wong: To je mozne, ze jsi tam mel vetsi rozdil. Tyhle starsi ATIny totiz mely kompozit hodne odflaknuty, taky jsem jednu mel - vypadalo to, ze kompozit snad vyrabely jenom kondikem mezi Y a C. I s moji byvalou GF2MX to bylo podobne - pres CINCH to byla hruza, necitelny text atd. Na tom co mam ted uz ten rozdil neni tak patrny, ale porad je poznat.

Jinak pokud chcete dostat z nVidie s externim TVout cipem skutecne kvalitni TV vystup, tak rozhodne nedoporucuju pouzivat zapnuti TVoutu pres detonatory - je tam minimum moznosti pro nastaveni a obraz je dost mizerny - nevim proc na nastaveni TVoutu nVidiia s prominutim takto s.ere... Pres TVtool lze obraz nastavit temer dokonale vcetne overscanu (odstraneni cernych pruhu kolem obrazu), umoznuje nastaveni barev, kontrastu, posilani WSS signalu pro roztazeni obrazu atd. Ale hlavne se tam da vypnout FlickerFiltering, ktery na filmy neni potreba - tim se podstatne zlepsi ostrost obrazu.