prosim, skuste sa pozriet aj na moj predchadzajuci prispevok a nieco mi k tomu napisat, ak viete a mozte...
teraz nove : pozeram , ze sapphire uz ma na svojich kartach verziu BIOSu 010.077 (pred tym bola 075, 073, 071 dokonca na mojej asuske som mal tusim 067)
neviem ako to je, ale predpokladam (kedze vsetci vyrobcovia maju toto cislovanie biosov rovnke), ze AMD/ATI vyrobcom posle nejaky BIOS a oni si ho doladia a dotestuju pre svoj vyrobok... (zrejme tam toho zmenia malo...)...
CO MA ALE ZAUJIMA :
Da sa niekde najst, co napr taky BIOS 077 obsahuje nove oproti 075(teda nnejaky popis zmien/vylepseni oproti predchadzajucej verzii ako je to u BIOSoch mboardov)
lebo ja som mal original ASUS 067, ten som vymenil za MODnuty JetWay a teraz mam vlastny modnuty (cez ten soft) na verzii 071 od Sapphire... Karta so vsetkymi chodila aj chodi OK...
nedavno som nasiel na stranke s databazou BIOSov :
http://www.techpowerup.com/vgabios/i...ace=&memSize=0
novy ASUS BIOS postaveny na 073 (pritpm na oficialnej stranke ASUSu vobec nieje k stiahnutiu - ASUS na vydavanie novych biosov nejaq prdi, zrejme ich neponuka na stiahnutie ale ich len dava do kariet... Takty su v nom rovnake ako v starej 067.... Sapphire uz ma 077)