Prvním podmínkou je definovat (si), co je to "správně". Podle mě je to tak, jak určují standardy. Rozhodně není správné zobrazení takové stránky, která obsahuje chyby, ale autor ji testoval jen v jednom prohlížeči a v něm se zobrazilo to, co chtěl (ne to, co ve skutečnosti v kódu je!). Jenže, nevím proč, ale pro spoustu lidí je správnou právě taková stránka.
Já totiž taky můžu tvrdit, že IE (a ani FF) neumí některé stránky zobrazit správně. Mrkni třeba sem. Je to stránka napsaná správně podle standardů a poradí si s tím jen Opera.
Neobhajuji ani Operu, ani IE ani Ff, ale obhajuji stránku napsanou podle uznávaných pravidel. Když se mi tedy v Opeře něco zobrazuje podivně, pak prvním krokem je srovnání s jinými prohlížeči a jsou-li podstatné rozdíly, pak přijde ke slovu kontrola kódu. Podle jejího výsledku pak mohu třeba upozornit autora stránek, že v nich má chyby a nebo, má-li vše správně, mohu ohlásit bug vývojářům programu. A věřte, že vývojáři jsou rádi, když jim chyby nahlásíte.
EDIT: Netvrdím, že je bezpodmínečně nutné, aby kód byl zcela validní, ale když se počet chyb pohybuje v řádech mnoha desítek až stovek, tak asi chyba nebude v prohlížeči.