Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
nez nejake podivne recenzi na SHW (zprzni tam casto i to, co normalne nejde) bych veril Spajdrovi, jako zdejsimu hernimu blaznu. Kdyz on napise, ze je to na hry "v pohode", tak bych mu veril.
Já zase moc her nepařím, já to bral hlavně kvůli tomu, že barvy a úhly jsou v pohodě oproti tomu HPčku s TNkem, nehledě i to podsvícení je daleko lepší.
U mě to vypadalo tak, že jsem přišel domů, pustím si hru, je to nějaké tmavé, tak přidám jas, no červená jde nějak do fialova, tak si s tím hraju, jakž takž to srovnám a pak najednou koukám a místo oranžově to je někde do žluta a takhle jsem se s tím byl schopen srát každý den pár minut a už mě to nebavilo, pak jsem pustil film a zase děs a hrůza. Tady jsem to pro svojí vlastní potřebu nastavil během dvou minut a od té doby nemám žáden problém, navíc já radši menší plochu s menší roztečí bodu, je to krásně ostré, u toho HPčka mi to přišlo nějaké trochu majznuté. Jenom je sranda že i tak nikde na krabici nebo v manuále není zmínka že to je SPVA, proč se tím nepochlubí nikde přímo Lenováci?