No, tak aby toho nebolo dost, odisla mi doska uplne. Po instalacii zaplat vo Win som dal restartovat pocitac. Restartoval sa, ale uz nenabootoval
chcel by som zistit, co jej moze byt... symptomy: LED indikujuca napajanie dosky svieti. Ked zapnem komp, disky aj mechaniky sa rozbehnu, aj LED indikujuca aktivitu IDE mechanik svieti (neviem, ci ma suvis s doskou, ale pre istotu prihadzujem aj tuto info ). Skusal som experimentovat aj s komponentami v kompe a zistil som pre mna zaujimavu vec: ked vyberiem RAM, doska pipanim dava najavo svoju nespokojnost, ked vsak vyberiem grafiku (AGP), nic sa nedeje, nevadi jej absencia karty (ale samozrejme, nepostuje). Takze problem sa javi byt niekde PO detekcii pamati a PRED detekciou grafiky. Po manipulacii s doskou som zacal citit aj spaleninu, ale vsetko mozne som poprehliadal a nic spalene nevidim (ziaden cip alebo kontakty kariet, slotov), takze mozno je to len prach na cievke...
je nejaka moznost, ze doska nie je definitivne v cudu? nikde uz nic solidne s chipsetom i875/i865 nepredavaju