Ahoj, potřeboval bych poradit, pořídil jsem si 2 sítové karty do počítače. jedná se o bezdrátové wifi karty do PCI slotu ASUS WL-138G V2.
V 1. PC běží úplně v pořádku, jedná se o rok starý počítač
a na 2. PC Celeron 366MHz, 160MB RAM, s deskou ZIDA BX3D-CT ho nemohu nainstalovat. Vždycky při instalaci ovladačů zatuhne celý PC a nedá se nic dělat. Zkoušel jsem všechny OS 98, 98SE, ME, 2k i XP a vždycky ten počítač zatuhl!!!
Stáhl jsem i nejnovější ovladače nepomohlo.....
Nevíte čím by to mohlo být?? jestli mám třeba něco špatně nastaveno v biosu či to ta deska prostě nebere, je nekompatibilní.... či fakt opravdu nevím.... zkoušel jsem to i v různých PCI slotech (tedy jenom ve 2) ale výsledek byl vždycky stejný.....zatuhl. Zkoušel jsem to tak že jsem tam kartu prvně ani nedával a nainstaloval ovladače a pak přidal kartu, tak i naopak, že jsem tam měl kartu a na ni instaloval ovladače. výsledek vždy stejný.... - pc zamrzlo! počítač naběhl plně do windows jedině, když tam karta nebyla, jinak se sekl při vyhledávání hardware..... Zkoušel jsem ji také v jiném počítači a tam frčela, takže rozbitá není. Prosím o nějakou radu. Díky