203b skladem http://www.softcom.cz/produkt/samsun...-bila/?flist=1
Jinak já nakupuji cca 5 mechanik do měsíce a dle zkušeností beru právě Samsungy a když není skladem tak šáhnu po LG. Musím zaklepat že dlouhou dobu žádná reklamace. Minulej tejden jsem se překlikl na e-shopu a koupil Lite-on.....no dlouhou dobu jsem tak strašnou mechaniku neměl v ruce...stojí stejné peníze jako Lg či Smg. ale už při vysunutí "tácku na kafe" je jasné co je to zač. Dvířka po vysunutí nejedou rovně...ale spíš k podlaze...klesnou o cca 1cm a zvuk vysouvání rozhodně není jemný jako u mého NECa. Se zmiňovanými dvířky jde vexlovat nahoru a dolu v rozmezí 2cm. Po vložení CD či DVD a jeho následovném zasunutí se od mechaniky rozvibruje celé PC a zvuk vzlétajícího letadla je plně zprostředkován. Vypalování jsem netestoval, ale člověk pro kterého byla zakoupená neurgoval žádný problém.
Opravdu shit nejvěčího kalibru.
Asus jsem měl také nedávno, překvapilo mě balení v krabičce a slušné dílenské zpracování.
No a nakonec můj oblíbený NEC kterého jsem dlouho nekupoval, ale asi zase začnu. Nevím zda s přechodem NEC k SONY vyrábí mechaniky stále NEC, ale s mechanikami NEC jsem byl odjakživa spokojený jak po stránce zápisu tak zpracování. Být tebou jdu do Samsungu 203, kterých jsem koupil nejvíc a ani jednu nereklamoval.