Mam Copperheada nieco cez dva roky a na hry mi sedi perfektne. Podlozku mam tvrdu ExactMat takze neviem ako sa zachova na platenke ale co sa tyka senzoru tak jedine co ho rozhodi je nejaky vlas co mi tam obcas vleze.
Mam k nej len jedinu vyhradu. Po cca roku pouzivania mi divne zdrsnela ta priesvitna guma po bokoch, vyzera to ako keby ju moj pot postupne rozpustal. Neskor, po tom co som o zaruku prisiel vdaka vyplachu kofolou a naslednemu cisteniu vnutornosti, sa mi zacal oddelovat ten povlak na tlacitkach. Zacalo to na miestach kde mam vecsinou prsty (pot,kofola?) az pri nejakej divokejsej parbe sa kus tej uz volnej vrstvy utrhol. To ma nasralo a pri dalsej udrzbe som tlacitka kompletne ocistil a zatial sa mi to zda rovnako dobre ako predtym. Parkrat som ju cistil ked prach a pot v skvirach okolo talcitiek pod palcom prekrocil unosne medze.
Myska je to dobra, sluzit mi urcite bude este nejaky ten rok a tie tlacitka ma nijak moc nemrzia.
Na zaver este varovanie. Myska svieti nehorazne silno, zo zaciatku mi to vadilo pri spani ale zvykol som si.