Mne sa tento nastroj nejak nezda... Upravil som si nim bios, menil som len frekvenciu a voltaz jadra v 3D zatazi... Flashnem ho, kuknem do rivatuneru a pozeram jaq puk , ze sa mi zmenila aj frekvencia v 2D (sice len o par Hz ale zmenila...)... cim to je
inaq vcera som sa s tymto hral a vychytal som si 071 bios tak, ze mi chodi v 3D 840/2400 a teploty neprelezu v zatazi 72 stupnov... Co je na maleho ZalmanaVF900Cu slusne... Este musim nejaq rozumnejsie poriesit prievan v case... (momentalne mam pridavne vetraky vypnute...)...
Taktiez som skusal dat take nizke napatia (ako na obrazku z horeuvedenej stranky) na moju kartu - vysledok - v 2D vsetko fpohode ale v 3D mi pri nastaveni napatia 1.22V a nizsom = karta tuhne uz pri 800Mhz na jadre... Netusim jaq moze niekomu fachcit na 1,22V cez 900MHz...
inaq sa mi stava sem tam, ze ked pocas 3D rezimu nejaq rychlo zmenim otazky toho Zalmana - komp zamrzne... Zrejme budem musiet napajanie toho zalmana prehodit na inu vetvu zdroja (asi ryche zvysenie odberu sposobene Zalmanom podvoltuje nejaky komponent a potom to vytuhne...). trosku OT ale co si o tom myslite?