Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Připojení pannnenského PC k Netu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Připojení pannnenského PC k Netu

Tusim, ze jsem nekde cetl, ze nezaplatovane Windows jsou napadeny cca do 10 minut od chvile, kdy je pripojis do Internetu

Jinak vse podstatne uz tu asi bylo receno - SP2 nainstaluj urcite, aktualizace take pomohou. Osobne pouzivam ten integrovany firewall v XP uz delsi dobu a zatim nic (tuk, tuk)...nebo jsem si zatim zadne infiltrace nevsiml Zcela urcite je to lepsi, nez nemit zadny.

Antivirus doma nepouzivam, v praci NOD32. Podle me je hlavne dulezite dodrzovat takovou tu zakladni Internetovou bezpecnost (neotvirat pofiderni prilohy, nebrouzdat po pofidernich strankach, atd.) Cas od casu projedu system doma on-line scanem (BitDefender nebo uz zminovany NOD32).

Jeste bych byt tebou stahnul nejaky antispyware (napr. Spybot - Search and Destroy, AdAware, ...) a jednou tydne jim projel system. Nejake tracking cookies pravdepodobne najdes
    Naposledy upravil motorolarulez; 12.02.2008 v 09:15. Důvod: Zapomenuta pismenka
    Barton 2600+ (2,3GHz - Vcore 1,75V), Soltek SL75FRN2-RL, MSI NX6600GT, WD 20GB + WD 1600JB SATA, 2*512MB 400 CL3 A-Data + 256MB 400 CL3 Hynix

Mne se povedlo predevcirem po cca sedmi letech chytnout vir
    Stahnul jsem si pres torrent novej BSPlayer a vsechno mi prislo ok - jen do chvile, kdy jsem zacal zkoumat, proc se furt nespustena opera snazi pripojit k drugz.mine.nu....
    Koukam jako puk, registry plny odkazu na spusteni 9MB bsplayer.bat na nekolika mistech na disku... haha Radsi jsem to rovnou zformatoval a reinstaloval :P

Takze bacha na to! Obcas ani antivir nepomuze.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

2Octopuss: To svinstvo tam nainstaluje přímo instalátor toho BSplayeru, takže z pohledu AV je to legální operace, kterou jsi ty sám spustil. Btw tyhle svinský přídavky byly důvod proč jsem s BSkem skoncoval a teď používám KMplayer.

2msg: Dopuručuju sehnat SP2 na placce a teprve po nainstalování připojit net a instalovat další updaty. Jo a na prohlížení netu používat FF nebo Operu, moje zkušenost je taková, že pokud si tam člověk nic nepustí vlastní blbostí(viz Octopuss ) a s IE neleze jinam než na stránky MS, tak se do PC žádný svinstva nedostanou.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

No jo, ale rozhodne to tam nebylo imho dany autorama BSP spis to tam nejakej hajzl nacpal...
    Asi si fakt poridim nejakej spyware. Ale jakej? Milion druhu...

edit: ANTIspyware

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Kdepak, cpou to tam sami autoři http://www.bsplayer.org/en/bs.player...q=36&BSPLAYER= .
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

No to neni ono. Navic ja stahnul Pro verzi.
    A tezko by autori cpali nejakej bsplayer.bat do naprosto netypickejch adresaru a jeste na x mist do registru.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Připojení k netu
    Založil tnema v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 11.01.2007, 10:20
  2. Sdílení připojení k netu..
    Založil Perkele v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.11.2006, 22:40
  3. nevyžádaná aktivita připojení k netu
    Založil Lada Kolar v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6