Těch možností jak se rozhodnout je opravdu hodně. Taky si můžeš pořídit nějaké bazarové E21x0 co jde třeba na 3,2GHz (za minimální cenu - větší frekvenci na hraní potřebovat nebudeš) a pak si koupit třeba nové C2Q 45nm. To 8400 je za danou cenu asi nejlepší volba a OC potenciál veliký koukal jsem že tu někdo jezdí do Německa, tam by se dalo třeba sehnat lépe, zkus po tom zapátrat (bylo to samozřejmě i se zárukou, takže pohoda).
Co se týká chlazení, tak to je jasné => pro OC je prostě třeba dobře chladit. Ten Ninja stojí kolem tisícovky, já mám novou Noctuu NH-U12P a je taky supr (cena asi 1400,-), nejlepší je asi Thermalright Ultra-120 Extreme (cena asi 1500,-), bohužel k němu ještě musíš dokoupit ventilátor.
No a ten konec března... to máš ještě skoro 50 dní a to je opravdu dost dlouhá doba - i pro vývoj cen, přijdou (snad) nějaké ty 45nm C2Q, snad i nové grafárny...

EDIT: vidíš, ještě mají vyjít nové HDD s kapacitou 640GB (nebo 620?), což je absolutní využití dvou ploten, tak nad těmi by se taky dalo zauvažovat. Ať to nemáš tak jednoduché