poraddte mi cim mam schledit moj Athlon aky chladic mam kupit tento BOx je otrasne hlucny![]()
poraddte mi cim mam schledit moj Athlon aky chladic mam kupit tento BOx je otrasne hlucny![]()
já jsem na své BE2400 koupil Thermaltake Sonic Tower a maximální spokojenost. Teplota při 120mm 600rpm pod 30°C za běžného provozu, prakticky bych si vystačil jen s odsáváním tepla zdrojem. Ty na tom budeš s TDP 125W o něco hůře, ale i tak to bude balada. Jinak netvrdím, že je to nejlepší chladič pod sluncem, ale já jsem spokojen.
Taktuješ? A kolik do toho chceš vrazit? Za opravdu kvalitní a tichý chladič dáš tak 1000,- a výš.
Čili Scythe Ninja Plus B stojí tak tu tisícovku nebo nová Noctua NH-U12P je výborná, ta má cenu kolem 1400,- no a nebo Thermalright Ultra 120 Extreme, což je zřejmě nejvýkonnější chladič CPU, cena kolem 1500,-, bohužel BEZ ventilátoru, takže to je investice navíc.
EDIT: a hoď si sestavu do popisu anebo napiš, co máš za komp => ne všechny chladiče pasují na všechny desky, že jo![]()
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro
Pokud není problém místo, tak si myslím, že již zmíněný Sonic Tower bude dobrá volba. Další možnost je CoolerMaster GeminII, ale na ten to chce fakt hodně místa.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
pokud nepotřebuješ chladit ostatní komponenty desky (mosfety, ram) tak bych uvažovat o Zerotherm nirvana http://www.czechcomputer.cz/fulltext...type=stockitem samozřejmě sonic-tower ok... S GeminII bych váhal - sám jej mám - a zatím více starostí než užitku- právě pro jeho velikost ( a v mém případě bylo nutno i lapovat základnu - možná kus od kusu...)
Jinak chladiče ofukující komponenty desky a nasávající wind-tunelem - scythe teď představilo pár nových modelů. záleží jak chceš řešit air-flow (i když podle některých je mu přikládán větší význam než zasluhuje, to je ale další otázka...)
Dakujem za rady nieco vymyslim uz
AMD Athlon A64 X2 6000+64-bit ,ASUS M2N-SLI DELUXE,SEAGATE Barracuda 7200.10 400GBSATA II,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2 BlackBOX,Thermaltake Mambo VC2000BNS,Zdroj XILENCE power 500W,Asus 8800GTS 640 MB DDR3
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)