Výsledky 1 až 25 z 80

Téma: Pískající zdroje

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Pískající zdroje

Super, ze tu je tohle vlakno. Procetl jsem ho, ale mam trosku jiny problem. Mlade zacal komp vydavat divny zvuky. Kdyz to popisovala, tak sem myslel, ze je to disk. Kdyz jsem ale prisel k ni a rozdelal to, zjistitl jsem ze to chrci zdroj. Ne ale vetracek. Navic chrcel v divnych intervalech a to chrceni je slyset i ve sluchatkach ve stejnym rytmu a tonu, jako v tom zdroji. Premyslel sem proc to chrci a prisel na to, ze to chrci, kdyz se vytizi CPU (coz mi je uplne zahadou, jaky to ma na to vliv) Jakmile jsem pustil neco, co vytizi CPU naplno, tak se to zesili, kdyz treba jen pretahavam okno, tak to jen tak "pochroustava".
    Nevite, co je to za binec? Jak muze zatizeni CPU vydavat zvuky ve zdroji a v reprakach? Zdroj jsem vycistil, ale nepomohhlo. Jde o to, ze to nepiska, ale fakt je to spis podobny srotujicimu disku, jen ne tak nahlas a ve vyssim tonu. Zacalo to delat az po dvou letech. Neprehriva se, jinak nehluci, bez zatizeni CPU je potichu. Je to nejakej noname350W co byl v bedne. Tahne jen dva disky, P4 celerona na 2,4GHz a jinak vsechno integrovany
    Naposledy upravil Tempest; 09.02.2008 v 12:14.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání