Takže to vezmu postupně...
add2 Petrik:
průser je že od UPC nedostaneš ani T ani S ale DVB-C (kabel)
a prostě potřebuješ nejakej tuner co umi C
tím přecházím na odpověď Rachemu:
Pokud bych si pořídil TV kartu která by uměla "C" - musel bych si ještě pořídit PCI kartu z CI slotem, pak koupit CI modul a do něj nakonec UPC kartu (kterou jsem tedy zatím zvlášť prodávat nikde neviděl... EDIT - ted jsem volal na UPC a tohle by stejne neslo - prej tam nedavno zapnuli pároví mezi kartou a přístrojem neco jako vzájemná autorizace.... Proto někdo na jiném foru píše že mu to chodí, ale o týden později tam jsou již posty že už zase ne ! - Prostě Smart karta se musí s autorizovat se set-top-boxem - něco jako kdyby si očuchávala MAC adresu, a když zjistí že to je OK - pustí signál dál...
To mi přijde dost drahé řešení - a satelit taky (jsem na blbé straně paneláku a podnájmu)
Shodoou okolností jsem mému otci pořídil pod keř k vánocům satelitní systém s otočným motorem, takže jsem něco o CI modulech a kartách přečetl...
add2 daggy:
Koukal že samotné UPC nabízí za dalších 150 mesíčně - HDčkovej recorder kterej má DVB-C s kartou uvnitř a pokud by mi ukládal nahrávky ve streamu (předpokládám že ano, pak bych si nahrávky stáhnul už jen přes USB do kompu - jen se bojim aby mi to někdy neřekl že tento film je chráněn autorkým zákonem a smolík...)
EDIT - tak tohle by taky nešlo - respektive nahrávat ano, ale přes USB si to pak nenahrajete do kompu - teda ano, ale šifrované....
Co se týče toho analogu...
Původně jsem měl natažen kabel přes celý obývák napřed s PC kde byla krabička a z něj vedl kabel zase přes celý obývák na druhou stranu do TV (PC) kde byla karta All-In-Wonder AGP karta.
Obraz vždy perfektní až na to že to bylo 576 x neco...
Nedávno jsem pořídil právě toho leadteca winfast DTV 2000H a s ním i úplně nový komp a zjistil jsem že mi analog dělá pruhy např. na National Geo. nejvice ! a ostatní kanály jak kde.
Bylo mi řečeno že krabičku kterou mám vyvedenou na druhé straně obýváku mám zkrátit hned u televize a odtud už jen posílat signál do PCmodemu (pro internet) - Což jsem udělal - přišlo mi to i logické...
Ale pruhy se objevili i na Nově což me sere, protože ikdyž ji nemám rád - furt tam občas dávaj něco na co čumim a s těma pruhama se to fakt nedá...
Ale samozřejmně je mi jasné že to ruší něco po těch změnách co jsem provedl... BTW muže např to rušit šasí od nového compu ?
Jako že by se ten anténí kabel dotýkal kovové PC bedny a to byl třeba problém nebo - co vás napadá ?
mimochodem jsem již vyzkoušel - odpojit Inet modem, a odpojit i digital z TV karty vysledek stejný. Jo i jsem jebal s drátama jestli tam nění někde blbej kontakt...
Screen pošlu (teď jsem v práci)