Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: prezeranie disku nefunkcne

Standardní prezeranie disku nefunkcne

mam problem ak kliknem na disk c: ci d: tak mi neotvory prieskumnik ale okno s tím ze si mam vybrat v akom programe to mam otvoryt
    ak mu zadam aj cestu c:win..\explorer.exe tam mi nedovoli zasktnut - otvarat automaticky
    tak neviem v com je chyba ?? viem ze sa to da aj cez registre ale kde

dakujem za odpoved
    PC 1 -->ASUS M4A78-E Phenom II 965 1.4V 3650 Mhz GTX260 Palit Corsair 850W Zdroj 2x2 GB1066 Mhz DDR2 5,7,7,24 RAID 0 2TB HDD WD 7200rpm SATA DVDRW
    PC 2 -->ABIT A64 4200x2 11x245 2700Mhz 1.42V :) :D ,4x 512 DDR APACER cl2,5, ASUS 1650PRO, 500 HDD WD 450W asus
    PC 3 -->ASUStek P4 3GHz 3400Mhz 400W Zdroj 2*512DDRAM 160GB WD 7200rpm DVDRW LG

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: prezeranie disku nefunkcne

Citace Původně odeslal KOVO Zobrazit příspěvek
    mam problem ak kliknem na disk c: ci d: tak mi neotvory prieskumnik ale okno s tím ze si mam vybrat v akom programe to mam otvoryt
    ak mu zadam aj cestu c:win..\explorer.exe tam mi nedovoli zasktnut - otvarat automaticky
    tak neviem v com je chyba ?? viem ze sa to da aj cez registre ale kde

dakujem za odpoved
    Máš nainstalovány správně všechny ovladače na vše, co se na desce nachází (nejen řadič, ale například i zvukovou kartu atd)?

Možná zní výše položená otázka divně, ale proč se tak "blbě ptám" - ve starším PC mojí sestry se po čisté instalaci Windows "hroutil" průzkumník vždy po kliknutí na C nebo D atd... Pomohlo až doinstalovat driver na integrovanou zvukovku. Dodneška jsem nepochopil přímou souvislost, napadne mě snad jedině to, že Windows nemohly při otevření udělat takové to "cvaknutí"
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Pripadne vyskoci okno, ze Program.exe chyba. Stalo sa mi to myslim, po nekorektnom odinstalovani dakeho programu, nakoniec som to myslim resil cez registre kde som zrusil nastavenie pri folder a este dalsia moznost zmenit priradenie typy suborov cez klasickeho explorera.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

a co total nebo free commander, v nich to dela co? Pripadne co udela kdyz zvolis vytvorit zastupce? Ci kdyz zvolis prozkoumat?
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

zobrazit skryty a systemovy soubory a smazat v kořenovym adresářu smaž soubor AUTORUN.inf ... některy viry ho tam vytvořijou, aby při požadavku průzkumníka na zobrazeni obsahu disku napřed zpracoval nějakej "svůj soubor" a pak teprv předal řízení...virus byl smazán a toto po sobě zanechal....anebo si ještě někde řádí.....

takže smazat aurotun.inf a projet to AV

Citace Původně odeslal JejKey Zobrazit příspěvek
    zobrazit skryty a systemovy soubory a smazat v kořenovym adresářu smaž soubor AUTORUN.inf ... některy viry ho tam vytvořijou, aby při požadavku průzkumníka na zobrazeni obsahu disku napřed zpracoval nějakej "svůj soubor" a pak teprv předal řízení...virus byl smazán a toto po sobě zanechal....anebo si ještě někde řádí.....

takže smazat aurotun.inf a projet to AV
    presne toto sa stalo
    a aj to pomohlo nasiel som vsade autorun.inf tak som ho vymazal a je to ok

dakujem
    PC 1 -->ASUS M4A78-E Phenom II 965 1.4V 3650 Mhz GTX260 Palit Corsair 850W Zdroj 2x2 GB1066 Mhz DDR2 5,7,7,24 RAID 0 2TB HDD WD 7200rpm SATA DVDRW
    PC 2 -->ABIT A64 4200x2 11x245 2700Mhz 1.42V :) :D ,4x 512 DDR APACER cl2,5, ASUS 1650PRO, 500 HDD WD 450W asus
    PC 3 -->ASUStek P4 3GHz 3400Mhz 400W Zdroj 2*512DDRAM 160GB WD 7200rpm DVDRW LG

takžes tam podle všeho měl nějakej ten bordel...takže bych teda ještě doporučil to samy udělat s veškerýma externíma diskama, flashkama atd. cos tam měl připojeny...často se stává že se to vytvoří na všech discích co jsou připojeny a jde tam zapisovat....a potom bych teda ještě preventivně zakázal autorun úplně...mě osobně ta funkce (autom. spuštění + sáhodlouhá indexace jakýhokoliv čertstvě vloženýho disku) nehorázně s*re...

regedit
    klíč
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Polic ies\Explorer
    hodnota NoDriveTypeAutorun

já to mám nastaveny na hodnotu FD a nijak to neobtěžuje......

jak to nastavit? spusť kalkulačku, nastav na "vědeckou", přepni se na Byte hodnoty a Bin čísla...hodnoty (0,1) piš v tomto pořadí:
    Rezervováno, Ramdisk, CD/DVD-ROM, síťovej disk, HDD, výměnnej disk (+ flashky, ext. HDD...), disk bez kořen. adresáře a ostatní typy disků...
    takže Hexadecimální hodnota FD je rozepsána jako
    Rezervováno:1 Ramdisk:1 CD/DVD: 1 síťovej: 1 HDD: 1 výměnnej: 1, disk bez kořen.adres.: 0 ostatní typy: 1

toto si převeď do HEXA a zadej do hodnoty NoDriveTypeAutorun v regeditu....zakážeš tím autorun v podstatě u všech jednotek

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Na to staci TweakUI je free a staci iba klikat
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. RAID, 2x500 - jaky zvolit?
    Založil butcherson v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 80
    Poslední příspěvek: 20.10.2008, 09:12
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 20:16
  3. Slackware - neupgradujte glibc, ked je malo miesta na disku
    Založil Rainbow v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.01.2004, 20:01
  4. Obsah dvou fyzickych disku -> namapovat do jednoho adresa
    Založil Optimus v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 10.07.2003, 11:11
  5. Pozor na XP a vypinani disku, prisel jsem o data!!!
    Založil Lopan v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 11.05.2003, 19:56

Pravidla přispívání