Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Ktory Zalman na CPU na ASUS P5E?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    262

Standardní Re: Ktory Zalman na CPU na ASUS P5E?

Citace Původně odeslal Krimi 2000 Zobrazit příspěvek
    Tohle neni uplne pravda. Ted testovali Scythe Zipang, kde byl pri jine orientaci chladice rozdil teploty 9 stupnu. viz. http://sg.vr-zone.com/?i=5536
    Pod to se můžu podepsat. Už jsem toto zaregistroval u Thermalrightu Xp120, ale používal jsem ho jen krátce, tak jsem to nějak sáhodlouze netestoval. Nicméně pokud jsem měl desku jen na testy položenou na stole a chladič na ni, tak byl jen o něco méně účinný, než voda. Jakmile šel do casu (vybrakované ghetto, takže se tam tolik teplota nekumuluje), šla teplota razantně nahoru, tak jsem obratem hodil CPU zpátky pod vodu. U opterona 144 byl ten rozdíl cca 5-7 stupňů, ale samozřejmě jeden dva stupně chtě nechtě nažene ten case, protože ten v té konstukci se přeci jen nakumuluje o něco málo více tepla, než na stole.

//edit:

Ještě pro autora threadu. Osobně jsem také kdysi používal thermaltaky a zalmany, ale jejich doba už je dávno pryč. Jak psal výše Krimi, poohlédl bych se po thermalrightu nebo scythe ninje ... tyhle chladiče jsou schopné chladit pasivně na velice vysoké úrovni a když se na ně osadí fan, nevím o lepším řešení, pokud chceš zůstat u vzduchu.
    Naposledy upravil vauxhall.uk; 06.02.2008 v 11:00.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Cell
    Založil Petrik v sekci fóra Ostatní procesory
    Odpovědí: 203
    Poslední příspěvek: 06.02.2011, 01:56
  2. da sa zohnat BIOS na ASUS A7S333 ktory...
    Založil Mike11 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.03.2003, 02:28
  3. CPU iP4 1.5 GHz+ ASUS P4PE + DDR 256 333 NEJEDE !!!
    Založil jonka v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 06.12.2002, 09:56
  4. Nové biosy pro Asus desky
    Založil Spajdr v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.11.2002, 20:43
  5. Narvu do toho PIV /533 cpu ? ASUS P4B266-E (Raid)
    Založil BRUCEF v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.11.2002, 17:47

Pravidla přispívání