Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: 3 PC v síti, sdílení

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 3 PC v síti, sdílení

Ahoj,
    nevydržel jsem a přeinstaloval ty XP na prvním počítači - šlape vše jako hodinky. Můj dojem je, že to dělal firewall Sunbelt Kerio, který i když byl odinstalován, tak prostě zlobil v registrech. Na ostatních PC nebyl a ty šlapaly od začátku dobře. I když se mi zatím nikdo nesnažil pomoci, přesto děkuji. Petr

No alespoň podle mých zkušeností, FW (ať už Kerio nebo Widláckej) dělaj vždycky brikule v sítích. Ale čaatokát stačí ho jen vypnout, připojit se a zas zapnout a pak už to chodí.
    AMD Athlon 4200+ X2,Asus M2N SLI-Deuxe, Geil 2GB Ultra 800MHz, Sapphire ATI Radeon x1950 Pro 256 MB, 2x WDC 160GB , SAMSUNG 20"LCD 2032BW

Ahoj, s keriem mám celkem negativní zkušenosti. Míval jsem ho doma na kompech 2xXP home 2xY2kpro a mnohdy vůbec nebral v potaz jeho nakonfigurování. Když jsem dal něco povolit, tak to stejně nechodilo a když jsem pak potřeboval něco zakázat, tak to běhalo vesele dál. Bylo to jenom v některých případech, ale i to zamrzelo. Odinstalace nepomohla. jediný řešení bylo reinstalovat systémy a už ho tam nedávat. Od doby kdy používám klasický Xp firewall už tyhle problémy nejsou. Snad to pomůže dalším lidem s tímto problémkem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 27.08.2006, 13:58
  2. Problém s domácí sítí (jednostranné sdílení)
    Založil Triss v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 20.08.2005, 02:05
  3. Sdílení adresářů v sítí
    Založil Rob314 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 13.01.2004, 17:26
  4. Jak nastavit sdílení souborů pod heslem v síti ve Win XP ??
    Založil Unz v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 24.11.2003, 13:44
  5. Jak nastavit sdílení souborů pod heslem v síti ve Win XP ???
    Založil Unz v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 02.04.2003, 00:02

Pravidla přispívání