Výsledky 1 až 25 z 527

Téma: E8400 Wolfdale - planuje nekdo?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    303

Standardní Re: E8400 Wolfdale - planuje nekdo?

Citace Původně odeslal vauxhall.uk Zobrazit příspěvek
    To je divný. Zkoušel jsi stejnou frekvenci i s nižším vcore? Případně jaké máš ramky a na jaké frekcenci jedou? Mě na P35 blbne jedna dělička (myslím, že to je 4/6). Prostě jedu na ní při odzkoušený frekvenci a časování, ale nenabootojou mi ani widle. Pak zvednu frekvenci sběrnice, snížím děličku a jede to jak víno.
    RAMky mam tyhle:
    http://www.ocztechnology.com/product...b_dual_channel

Od rana mi bezi bez problemu Memtest na 460MHz FSB s 333MHz strapem na 2.4x, tzn vysledne frekvenci 1104MHz DDR.
    Zkousel jsem nekolik pomeru a strapu, konkretne 333MHz, 266MHz a 400MHz i s ruznymi delickami vcetne tech nejkonzervativnejsich, porad nic.

Samozrejme jsem ze zacatku zkousel nizsi vcore, ale prekvapilo me, ze to proste nejelo.

Zkusil jsem i klasicky postup "vyssi fsb a nizsi nasobic CPU", ale vysledek je uplne stejny...

Az zjistim, kdo tu prohlasoval, ze VSECHNY Penryny jdou nejmin na 4GHz, tak ho priserne kopnu do riti...
    Naposledy upravil Zilla; 02.02.2008 v 11:53.
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. E6850 vs E8400
    Založil shotocan v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 25.12.2007, 01:21

Pravidla přispívání