Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 30 z 30

Téma: Jaky Linux pro mě?

Standardní Re: Jaky Linux pro mě?

Citace Původně odeslal stano Zobrazit příspěvek
    Ano ale podstatne menej zabije casu citanim how to na ubuntu/debian/whatever binary ako na gentoo lebo to byva casto jednoduchsie, a vela veci tam je uz integrovanych takze bude riesit minimum veci ..., jasne ze uz jednotliva konfiguracia servisov je ina vec to je v podstate vsade rovnake
    mno, takze z nej nebude nic, nez dalsi linuxovy klikac...:-O
    na prvotni osahani je dobry kazdy distro. podstatny je, ze se clovek chce o tom systemu neco dozvedet, ma na to cas a chut...pak uz je skoro jedno co si vybere...
    naopak gentoo mu usetri spoustu veci, ktery by musel objevovat az pozdeji. na druhou stranu je na desktop dost nepohodlny...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

U gentoo (u me osobne to byl Slackware) hlavne brzo pochopi, ze linux nejsou windows a zacne se zbavovat navyku, ktere v prubehu casu na sebe nabalil. Napriklad ja jsem zacinal na Mandraku a choval jsem se k tomu jako k windows --> samozrejme to moc nefungovalo a byl jsem akorat frustrovany a nasrany. Po prechodu na Slackware jsem zjistil, ze se k tomu clovek musi chovat trosku jinak a pak to jde.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

nj. ale musis rozlisovat typ lidi, co se s tim klikacem setkaji.
    Clovek co s kompem zacina a potrebuje obcas mrknout na net, napsat nejaky ten text/tabulku/mail obcas treba pustit film ci hru, nema vubec v umyslu studovat prikazy a praci s terminalem. Neco jineho je druha skupina, do ktere se zaradi vetsina uzivatelu napr. tohoto 4a
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

V podstate ma pravdu aj stano, ked clovek chce, bude sa ucit aj v jednoduchsich distrach, ak nema cas, aj tak dobre, naistali si ubuntu/kubuntu a aspon nezasiera siete vselijakymi spyware a virusmi a to je tiez dolezite. Ked dojde k prvemu problemu, musi zacat citat alebo sa pytat napr. tu na fore a tu mu vacsina ludi odporuci nejake to howto , takze nakoniec zase bude len citat a postupne sa nauci hladat a pouzivat google a fora svojho distra...
    C2D 6750(2660MHz)@(3600MHz pri 1.41V ), 450x8(1.37V-real 1.39V full load),MSI P35 Neo2
    , PQI 2x1GB DDR2 800MHz@900MHz 4-4-4-12,Saphire 3850 256MB, powered by EC 450W

PC2: AMD x2 5000+(250x13), MSI K9N-SLI PLATINUM, 2GB RAM 800@819, MSI GF 8600GT silent

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

No jasne, vsak sme tu rozmni lide My se vzdycky dohodneme na nejakem tom kompromisu
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 02/2005 Jaký MB pro LINUX - socket 478?
    Založil Hrm v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 28.02.2005, 12:47
  2. Notebook P266 96MB - jaký Linux?
    Založil Aldapo v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 28.12.2003, 17:45
  3. nForce ovladače 1.0-0261 pro Linux
    Založil Spajdr v sekci fóra Základní desky
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 15.06.2003, 23:11
  4. Nvidia Linux Display ovladač 1.0-4363