Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: PUREVIDEO - nejede v systray

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní PUREVIDEO - nejede v systray

Májm teď doma novou GeForce 8800GTS 512 a konečně i rychlej net a snažím se teď proniknout do tajů HD videa a za poslední dva dny jen sháním info o purevideo k této kartě.

Zatím mně šli všechny videa vždycky nějak přehrát a problém v tom nebyl, ale říkám když jsem četl že můžou "vypadat" ještě lépe tak proč to nezkusit.

Jenže i po přečtení skoro 100 stránek se v tom stále neorientuji a nyní je na trhu i purevideo HD - druhá verze. Tady jsem pochopil že pro mě asi nemá cenu, protože HDDVD a BlueRay mechaniku nemám.... Nainstalai jsem si tedy Purevideo verze 1.2 a čekal jsem .....

HD trailery pouštím buď ve WMP nebo PowerDVD 7 Deluxe.... u Prvního jsem si našel přes utilitu od MS, že je nvidia Video Decoder jako hlavní kodek a v PowerDVD to jde zaškrtnout.

Ale při přehrávání videa se mi v systray neobjeví žádná ikonka..... nikde nic ale video jede... mám něco špatně nebo je to normální stav.... nikde jinde jsem ani nenašel nějakou možnost nastavení samotného purevideo jen ta utilitka od MS mi píše že to mám nastaveno jako výchozí kodek......

Jsem z toho zmatenej a nevím co teď.... poradíte někdo?

Videa mám jako IMAX trailery od MS ve formátu *.wmw nebo klasické video HD trailery ve formátu *.mov

Jo a když se kuknu na vytížení CPU tak je skoro na nule (7-9%), takže by to mělo být OK ne? Jen ta ikona....
    Naposledy upravil DAFER; 12.01.2008 v 19:31.
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    302

Standardní Re: PUREVIDEO - nejede v systray

Ikona videt NENI, to si pletes s puvodnim PureVideem, coz byl Mpeg-2 dekoder. Ten se ovsem instaloval jako klasicky kodek, dokonce existuje i aplikace primo od nVidie na prehravani DVDcek (PureVideo DVD Decoder).

Soucasna verze PureVidea funguje trosku jinak, samotny kodek je vpodstate obsazeny primo v driveru, potrebujes pouze prehravac treti strany, ktery umi prave funkce PV vyuzit (to je to zaskrtavatko v PowerDVD).

Takze bud bez obav, pokud prehravas cokoliv v PowerDVD - a s nekterymi zaplatami a updaty i ve WMP 11 - tak PureVideo rozhodne vyuzivas...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

Super diky za vysvetleni .... tohle jsem se nikde nedocet..

Citace Původně odeslal Zilla Zobrazit příspěvek
    Ikona videt NENI, to si pletes s puvodnim PureVideem, coz byl Mpeg-2 dekoder. Ten se ovsem instaloval jako klasicky kodek, dokonce existuje i aplikace primo od nVidie na prehravani DVDcek (PureVideo DVD Decoder).

Soucasna verze PureVidea funguje trosku jinak, samotny kodek je vpodstate obsazeny primo v driveru, potrebujes pouze prehravac treti strany, ktery umi prave funkce PV vyuzit (to je to zaskrtavatko v PowerDVD).

Takze bud bez obav, pokud prehravas cokoliv v PowerDVD - a s nekterymi zaplatami a updaty i ve WMP 11 - tak PureVideo rozhodne vyuzivas...
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    272

Dá se purevideo pro H.264 nějak rozchodit i např. v Zoomplayeru ? Dost jsem s tím laboroval, ale jediný s čím mi H.264 chodí je codec CoreAVC. Zdroj dat je HD sat karta a vytížení u 720p na sestavě viz níže je kolem 30-60%. Myslím že coreAVC nijak GPU nevyužívá - plynulost není katastrofální, ale představoval bych si jí trochu lepší. Pro MPEG2 mi purevideo funguje (vidím ho i v tray) - dostal jsem ho do systému instalací "PureVideo DVD Decoder"
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Spatny flash ECS M863G,PC Nejede...
    Založil Hemo13 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.03.2005, 13:15
  2. SysTray a oznameni udalosti
    Založil ctrl_j v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 07.12.2004, 19:40
  3. Gnome + tvtime nejede - malo pameti
    Založil Lopan v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 0