Citace Původně odeslal MiniMeM Zobrazit příspěvek
Viz dole, vse predtim jelo bezproblemu, nez clovek zacne neco radit, je dobre znat fakta. Doktor Ti taky po telefonu nezjisti zanet slepeho streva A k VIA chipsetum... VIA nikdy nemela dobrou kompatibilitu s ruznymy typy hw obecne. Taky jsem mel nejakou starou desku s VIA chipsetem a pote VIA KT600 a bylo s nema dost problemu, nyni nakupuju desky pouze s chipsetem Intel a k nim take procesory Intel.

A k problemu... ony grafiky vetsinou vydrzi hodne vysoke teploty... Jakou teplotu ti to pise? Jinak mas pretaktovane PC? Zvysene FSB nebo nataktenou grafiku? A ten HW jsi nejaky pridaval/menil?
Samozřejmě, že nemám vůbec nic proti Ati grafickým kartám, jen že holt mám desku, která se s nima nesnese a to mě mrzí, k tomu problému, nepomohlo by třeba vyzkoušet nové ovaldače poslední řady počítaje verzí 7.12, či vyzkoušet i 8.1, je fakt že jsem při té své bývalé x1650 pro zkoušel vše a zůstal jsem u omega drivers, ale třeba by to oficiální catalysty spravily, Taky jsem viděl i nekvalitně přidělaný/ z výroby/ chladič na kartě a ten nestačil chladit a tím se pak karta přehřívala.