Ahoj. Bydlim v bytovem dome, kde je rozveden "domovni telefon". Ten ma na sobe tlacitko k vchodovych otevreni dveri (bzucak). No proste klasicke reseni.
Chtel bych si v byte ten telefon upravit tak, ze by jej bylo mozne prepnout do rezimu, ve kterem by v priprade ze zespodu zazvonim, spustil automaticky (po nejake prodleve napr.) nekolikasekundove otevirani. Proste jakoby byl nahore nekdo, kdo to otevira. Tento rezim by melo byt mozne taky vypnout. Jde mi o to, ze kdyz se vracim z venku a doma nikdo neni, nechce si mi vytahovat klice a radeji bych jen zazvonenim (treba i nejakym tajnym signalem - treba 3x kratce zazvonit) spustil oteviraci bucak na 2-3 sekundy.
napada nekoho neco? Bude si to ted nekdo bastlit?. Pokud by byl zajem, muzu z telefonu sundat kryt a vyfotit to. Jediny reseni, ktery asi jsem schopen udelat je, ze si spojim telefoni zvonek v byte s vystupem tlacitka na otevirani dveri a proste kdyz budu dole zvonit, tak bude bzucet "bzucak na otevirani dveri", ale radsi bych byl, kdyby to bylo vyreseno nejakym hezcim zpusobem.
Dik.