nezda se mi, ze jsi aspon napsal na jakem OS komp jede, jestli tam treba nejsou XP se ServisPackem1, coz dela lidem presne ty same problemy. Pokud tam jsou SP2, tak zkus nainstalovat zaplaty KB835221 a KB888111, dalsi moznost je stornovani pruvodce nového hardwaru pri instalaci, to taky nekomu pomohlo.. kdyz nic, tak se jeste pohrab v nastaveni manageru realteku, je mozne ze jsi tam neco prehledl (nastaveni vystupu - 2.1 speakers, headphone, 8kanal, atd) no a kdyz uz nic nepomuze tak preinstaluj widle a zkus je tam dat hned po directuX a graficeno je to koma, ale gigabytu to neprisuzuj, kdyby to neslo na kazde tehle desce, tak by byl internet zaplnenej nadavkama na GB nebo na Realtek(coz je mozna ta chyba)
edit: jeste jsem si vzpomnel ze ja musel zakazat ve spravci zarizeni ATI driver for HighDefinition audio, jinak mi nesel taky zvuk a kdyz uz i po reinstalu nic nepomuze, tak reklamace... pokud mas legal windows, tak vem klidne celej komp at si to poresi.. na co se s tim s*at, vytrhas si vlasy

Odpověď s citací