tiez ma zaujima ze kde je problem, je mozne ze to je mojou doskou mam dfi LP ultra-d predsa to nieje novy hw....
nemam momentalne ziadnu inu dosku kde by som to vyskusal, ale do konca mesiaca by som mal mat intel platformu (MB+CPU+RAM) a uvidime tam ze ako sa to bude spravat
no a je to divne proste ono tie disky sa rozbehnu lebo to pocujem zacnu ako keby nabiehat ale na lcd nevidim nic a potom sa to vypne

no a ked mam pravdu povedat tak tohoto zdroja sa asi ani nezbavim iba ak by som ho dal za 50% ceny tak snad ale to urco nespravim pretoze je cisto novy s 3rocnou zarukou dostal som ho ako nahradu za moj liberty 620W aj ked som ho nechcel predajca nestihol 30dnovu reklamacnu dobu tak som chcel peniaze ale na 32den uz mal tovar na predajni a asi by boli schopni sa so mnou aj sudit aby mi nemuseli vratit peniaze ktore som pozadoval - nechceli akceptovat moju pisomnu ziadost odstupenia od zmluvy s vratenim penazi (ak to chcem tak okej ale bude to riesit pravnik a nebol som si 100% isty ze ci som v prave oni mi poslali list v 30den reklamacnej ze mam tovar vyreklamovany ze si ho mozem vyzdvihnut) co samozrejme nebola pravda!!