Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Problém Acer TM220

Standardní Problém Acer TM220

Ahoj všichni,
    nevím zda jsem dal svůj příspěvek do správného threadu. Mám ACER TM220, předevčírem mi po asi pětinásobném hlášení kritické chyby umřel. Teda přítelkyni, nezavolala mě k tomu a já jsem neviděl co to přesně napsalo. Měla ho na posteli na peřině, tudíž k němu nešel vzduch. Tak doufám, že se tam něco neuškvařilo. Včera mi to nedalo, rozebral jsem ho, vše jsem zkouknul, kouknul jsem i na procík a namazal teplovodivou pastou, bo tam bylo sucho. Pak jsem to poskládal. Ntb se rozeběhl, ale jen na cca 30minut, pak zase padnul. Na liště pod displayem mi někdy svítí kontrolka nabíjení. A někdy ne. Baterie je KO. Ze zdroje napětí jde normálně. Pak jsem ho rozebral podruhé abych se podíval pořádně, ale nic jsem nezjistil, pak jsem se ho pokoušel nahodit, ale ukázala se mi jen obrazovka bootování a pak zase padnul. Ale když jsem ho poslouchal a je napíchnutej na zdroj, tak tam něco píská. Nestalo se to někomu?? Nevíte co s tím?? Předem díkes.

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní Re: Problém Acer TM220

v prvni rade zkus jinou zasuvku a pak jiny zdroj.

stalo se mi to ze kamaradka vola ze ji NTB padne a restartuje se nebo nejde zapnou a bylo to zasuvkou. To jestli tam bylo spatne napeti ci moc amper nevim.. ale od te doby jede jako hodinky...
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

No neboj, padlo to v ložnici a já jsem to kuchal v obýváku a normálně jsem na něm před tím v obýváku i ložnici dělal. Jiný zdroj si nemám kde půjčit. Jen mě zaráželo, že to nešlo a po poskládání to naběhlo. Ale zkusím proměřit zásuvky, páč minulý týden u nás probíhala rekonstrukce el. rozvodů.

Citace Původně odeslal Matttes Zobrazit příspěvek
    No neboj, padlo to v ložnici a já jsem to kuchal v obýváku a normálně jsem na něm před tím v obýváku i ložnici dělal. Jiný zdroj si nemám kde půjčit. Jen mě zaráželo, že to nešlo a po poskládání to naběhlo. Ale zkusím proměřit zásuvky, páč minulý týden u nás probíhala rekonstrukce el. rozvodů.
    podle toho jak popisujes tu zavadu to osobne vidim na desku, kdyz se odpalijou tak v nekterych pripadech se tak chovaji ze jednou de pustit pak zas nejde a pak uz nenajede vubec ...
    btw ta baterie muze byt klidne v poradku, pokud je odpalena deska ...

No včera to vypadalo jen jako na nějaký dotyk, protože jsem vzal ntb do ruky do vzduchu a různě mačkal case a najednou se to rozeběhlo, nebo se rozeběhl jen větrák cpu. A šlo to vypnout jen vyndáním napaječe. Tak kdyby někdo náhodou zavadil o funkční desku na ACER TM220 bez procíku, může být i RAM, přidal bych si k tomu tu svojí. Tak se pls ozvěte. Byl bych vděčný.

Tak jsem to včera pořešil. Objednal jsem si nový NTB.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. USB hub - problém s napájením
    Založil 24-bit v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.03.2006, 00:35
  2. Problem s PC - Samovolne vypinanie
    Založil B7u3A v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 04.11.2005, 21:00
  3. Problém s odesíláním dokumentů u e-mailů
    Založil P.D. v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6