Neber to špatně, já jen,že jsem měl fakt od začátku nvidie, a začal jsem od mx2, mx4 440, fx5600 ultra a pak jsem si říkal, sakra prubnu atinu, je zcela pohodovější, má lepší takty, propustnost a tak co se sešly nějaký kačky šel jsem do x1650pro DDR3. natěšenej sem jí dal do pc - zpočátku to vypadalo i na to, že jsem si pomohl, ale ouha - ve 2d zobrazení dobrý, jak jsem spustil 3d marky, nebo jakoukoliv hru po cca 2 minutách mi zatuhl pc, a pak černá obrazovka a musel jsem natvrdo resetovat, tak jsem si říkal/ a to jsem zkoušel veškerý ovladače od catalystů, dna i omega drivers/ a pak jsem to reklamoval 3x, pokaždý stejný problém, tak jsem se vrátil k nvidii, mrzelo to mě, ale moje deska prostě atinu nesnáší. Nejhorší je, že žádný prodejce není schopen dopředu sdělit, zda se bude karty s deskou snášet. Je to holt pokus omyl. nebo dlouhým hledáním, čtením a čtením.Ale není holt nadto, to prubnout, já měl kliku, že ty kluci v té prodejně jsou na 100% a kartu mi vyměnili hned, první jsem reklamoval po cca 1 měsíci/ale to jsem měl dovču, sl. cestu/ takže jsem nepařil, pak jsem se vrátil, začal hrát a bylo cca po 2 dnech - 3x. Tak asi. Jinak cca po 1 měsíci- čistím jak procinu od prachu, tak větrák na kartě - a to je vždy poznat - když to začne mít stoupající teplotu - já konkrétně v expert tool, a pomůže to moc/ cca o 7 stupnňu po vyčištení a vyfoukání/ dolů