Před časem jsem řešil to samé, doporučím ti hlavně obejít minimálně 2 obchody, kde mají na výběr víc jak jeden model a nech si poreferovat.
Ono při nákupu mikropájky záleží hlavně třeba na tom, jestli má dostupné náhradní hroty, kolik se jich už u nás prodalo (-> reference, poruchovost), příp. kompatibilita příslušenství s jiným (rozšířeným) výrobkem.
Na první pohled tak zaujmou hlavně krásně nazdobený krabice s podsvíceným LCD displejem, ale tím to končí. Pro mě bylo taky překvapením, že mnohdy dva modely od stejného výrobce za stejný prachy mají obyčejný LED BAR a druhá LCD panýlek. Ono to musí být zákonitě někde ošizené...

Konkrétně u ZD-916 mě trochu odrazuje ta "optimalizace pro bezolovnaté pájení", nevím co si pod tím představit, ale mezi bastlíři nemá zrovna bezolovo dobrý zvuk. Navíc předpokládám že budeš potřebovat pracovat s čímkoliv (opravy), tak nevím jestli je to k něčemu...

Plynovou bych nebral, dají se s tím sice prima pájet měděný kolena, nebo chladiče - to kdyby ses pustil do samodomo vodníka, ale možnost kontroly teploty plamene je prakticky nulová a riziko zničení citlivých součástek dost veliký..

Nejsem žádnej expert a mikropájku zapínám tak 1x do měsíce, když potřebuju něco ubastlit, konkrétní modely co uvádíš neznám, ale teď jsem rád, že jsem se nechal tehdy přesvědčit, protože po té mé krásné mikropájce co jsem měl původně vybranou se už slehla zem a ta moje zatím šlape jako hodinky (klep-klep)..

PS: Já nakonec koupil nějakýho Solomona (z hlavy číslo nevím), ale je to jedna z nejvíc prodávaných mikropájek, zatím kromě několika dalších hrotů jsem nic nepotřeboval a spokojenost (jen ty ruce by to chtělo lepší)