Tim bych si nebyl tak jisty...Nahodil jsem zpatky zase origo chladic a cca hodinu jsem hral Crysis bezproblemu.Predtim to tak do 15-20min padlo.Cili to znamena ze se tam musel nejaky napajeci mosfet prehrivat.Vidim to spis na ty 3 co jsou pod sebou,mam na tom (mel jsem) ten medeny mensi pasiv,takze kdyz je kousek od toho jeste ten varici cipset,tak myslim ze to na to melo vliv.Pritom teploty byly v zatezi max. do 60°C a okoli tak do 45°C,otacky jsem mel v podstate na minimum.Ted s default chladicem to melo pri Crysis cca 78°C a okoli 65°C.Ale ten ventilator je hned nad tema mosfetama,takze to jeste jaks taks zvlada asi uchladit,proto to nepada.Zacne to padat az kdyz grafiku nataktuju.S tim Zalmanem to padalo bohuzel na default,i kdyz je to divny,protoze hodne lidi ma tenhle chladic na 88GT a slape to OK.Proste urcite na to ma vliv ten blizky cipset desky.
EDIT: Asi si budu muset pockat az bude nova deska (ABIT IP35 Pro),kde bude dostatek mista okolo GK a pak to budu muset zkusit znovu.Nebo projistotu Zalmana poslu dal do sveta a poridim Accelero S1 + 12cm FAN ktery bude rovnou ofukovat ty mosfety s pasivama.Ted bych tam diky ty desce Accelero nenarval![]()

Odpověď s citací