mohl by mě někdo pomoct s programováním? potřeboval bych vysvětlit a pomoct udělat jeden project. pomohl by mě někdo ? ma to být fiktivní firma hraček..dík za odpovědi
mohl by mě někdo pomoct s programováním? potřeboval bych vysvětlit a pomoct udělat jeden project. pomohl by mě někdo ? ma to být fiktivní firma hraček..dík za odpovědi
A v jakem jazyce by to jako melo byt?Delal jsem v Delphi databaze imaginarni autopujcovny, ale z Tveho popisu jsem se moc nedozvedel
![]()
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
v jazyce C, děláme to ve škole ale moc tomu teda nerozumím.. používáme program Dev-C++ ..
Pokud budes odpovidat timto stylem, tak se asi odpovedi nikdy nedockas. Zkus nejak bliz upresnit CO potrebujes a CEMU nerozumis.
Ale predem ti rikam, ze tady se pouze pomaha. Nikdo tady za tebe domaci ukol neudela, to uz tu zkouseli i jiny. Ale verim, ze to neni Tvuj pripad.
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
mozna by bylo idealni, kdyby ses alespon obtezoval a copy+paste sem vlepil zadani projektu...
a nerikej, ze zadny nemas...
Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
...omnia mea meacum porto...
WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)