Citace Původně odeslal bananalama
Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace Původně odeslal Paja
tak esli si koupil tu verzi basic tak si udelal peknou blbost, ta nema nic (fireware,s-ata a ani soundstorm)
mel sem to ale su rad ze mam DELUXE!
Vidis,ja mam na to opacny nazor. Za 1) jestli "firewarem" myslis FireWire,tak ten mam na SB audigy. 2)soundstorm je mi k nicemu-mam audigy 3) s-ata je tak asi to jedine,co mi oproti deluxe verzi chybi.Tento rok me to stejne trapit nebude,protoze disk budu mit ATA133 a tezko si hned budu kupovat nejaky dalsi. Pokud jsi teda za svoji deluxe dal skoro 6000Kc a ja za svoji 4450Kc, tak mi to prijde jako ze jsem dobre usetril skoro 1500Kc a prisel jsem JEN o S-ata,ktery by mi tento rok stejne k nicemu nebyl.Navic bych zbytecne platil za firewire a soundstorm. Hmm nemuzu si pomoct,ale myslim ze jsem udelal dobre
Hombre, máš absolutnu pravdu. Rovnako som zvažoval aj ja pri 8RDA/8RDA+/8RGA+. A RAID133 si aj tak musím dokúpiť - nemá ho ani jedna.(dvojkanálový)
Vzdycky jde o prachy a navic kdyz se ty dve desky od sebe vykonove ani overclockersky nelisi,tak jsem proste radeji {jako ty} usetril. Kdybych mel penez jako slupek,tak bych si klidne tu deluxe verzi koupil,ale ja to mel financne presne rozpoctene,ze mi po celem upgradu zbylo jen 500Kc v kapse