Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: 6500K svetlo + destniky z HK

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 6500K svetlo + destniky z HK

nooo, obcas brani > stare vykonne stacionarne svetla su skoro vzdy reflektory a tie mega setrivky su fakt velke jak tak pozeram to by do nasich svetiel nevoslo (tych co mame v praci)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

..by to holt trochu čouhalo jako levná alternativa do začátku taky dobré. Tady tyhle při současném kurzu libry taky vycházejí docela slušně, ale napadá mne: Když je to z Šanghaje, bude se clít? Bo to je dalších cca. 26% navíc, takže s redukcemi na české zásuvky by to určitě šlo přes 3KKč. Jak se tak dívám, chybí mi tam jakýkoliv vypínač a alespoň nějaká regulace výkonu, UK zástrčky taky nejsou ideál, bo redukce jsou náklady navíc(pokud se vůbec podaří sehnat)-ale co by člověk za ty peníze chtěl. Pokud na to nespěcháš, prošmejdi si české bazary a německý ebay, třeba na něco narazíš, tento prodejce podle mne prodává furt to samé takže ti to nikdo nevyfoukne.

EDIT: Kua to není z Hongkongu, ale z Šanghaje! oprava, viz. item location v odkazu na ebay
    Naposledy upravil berraneck; 14.01.2008 v 14:39.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

stacionarne svetla nemavaju v 90% pripadoch ziadnu regulaciu vykonu, a preco 26% navrch? 19% dph a clo 7% si vyhrabal kde? zda sa mne to nejak moc ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Regulace výkonu je obyčejný potenciometr, zase tak složité zapojení to není, co by čínští inženýři nesvedli, ale máš pravdu-sám jsem se zatím s regulovanými pevnými světly nesetkal. Napadá mne ještě, jestli by byla stejná barevná teplota při nižším výkonu těch zářivek?
    Ty % navíc jsem vyhrabal na webu ministerstva financí, bohužel už ten odkaz nemám, ale takto mi celníci spočítali objektiv z USA, takže pokud máme celní styk s Čínou, mohlo by to být +- stejně..ale to už je OT
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání