Citace Původně odeslal Mr.X
Tak já to upřesním. Přetaktoval sem athlona 1800+ na 2000+(1622Mhz). 11,5x140,5. Bez zátěže běží na 52*, když sem zkoušel 3D Mark,tak teplota vyskočila max na 56,5* V PC mám asi jen jeden chladič a to na procesoru. Normální teplota bez změny FSB je ale téměř shodná s tou po zvednutí FSB. Rodíl je minimální,asi 1-2*
Jinak celeé to běží na desce MSI KT 333 Ultra. Moc se v tom nevyznám,takže nevím,jestli je čidlo přímo na procesoru,nebo kousek od něj.Ale myslím si, že to bude asi u všech desek od MSI stejné.TAk pokud ji ně¨kdo máte a víte jak to je,dejte vědět,budu moc vděčnej.
Pak bych potřeboval poradit s výběrem chladiče na procesor. Nechce se mi za něj dávat hodně přes 1000Kč,ale měl by bejt takovej,aby nehučel jak tryskový letadlo a aby kloudně chladil. Diky

No já mám Taisol od 10.10.2002 za 736 peněz u Mironetu a je do 2100+ a má asi tak max 6600 RPM, normalně jede asi tak kolem 6000 RPM a chladí super, že je hlučný na to kašlu stejně mám pořád puštěné mp3 no a mám ještě jeden chladič pod HDD 5400 RPM (původní na CPU) a jeden co fučí na RAM (ze zdroje)