Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Pomoc s ICQ

Standardní Pomoc s ICQ

Zdravím Vás,
    mám takový dosti nepříjemný problém, ve škole nám nechcou nainstalovat ani javu ani flash, my máme veškeré instalace zakázány (kromě těch rozbalovacích, kde instalátor udělá jen to že rozbalí svůj obsah na určité místo, a to místo ještě k tomu mohou být pouze naše dokumenty). Veškeré porty směřující ven ze sítě máme blokované. Fungují pouze ty, které umožňují přístup na internet a FTP.
    A z důvodu toho že nemáme ani javu ani flash nejde nám Web ICQ. Klienti jdou sice spustit, ale protože nám blokují porty, nepřipojí se k serveru ICQ.
    Já mám doma dosti rychlé internetové připojení + veřejnou IP, a běží mi tam i Apache. Nešlo by nasměrovat některého z klientů na moje PC, a nějak to ošéfovat aby to ICQ fungovalo?? našel jsem pouze návod pro Linux, ale ten je mi k prd, když ve škole jsou pouze Win2000 a XP.

To samé by se mi hodilo i pro zprovoznění Real VNC (vzdálená správa), také tam hrají roli porty.

Díky za rady.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: Pomoc s ICQ

Ist ide, treba vytvorit tunel cez http/https domov a tak sa pripojit na ICQ alebo pouzit oblubenu stranku na icq www.meebo.com.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

řešil jsem ukrutně komplikovaně pomocí jabberu a icq transportu
    + jabber klient musí umět http polling
    úspěšně odzkoušeno s klienty exodus (už se asi nevyvíjí) a psi
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    Ist ide, treba vytvorit tunel cez http/https domov a tak sa pripojit na ICQ alebo pouzit oblubenu stranku na icq www.meebo.com.
    A nemohl by si mi poradit jak takový tunel zprovoznit

Věk
    49
    Vliv
    326

Citace Původně odeslal Glaster Zobrazit příspěvek
    A nemohl by si mi poradit jak takový tunel zprovoznit
    Samozrejme musis pouzit utfg.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Samozrejme musis pouzit utfg.
    to jsem zkoušel, ale nic pro Windows tam není. A cizím jazykem zrovna moc neoplývám.

Věk
    49
    Vliv
    326

to jsem zkoušel, ale nic pro Windows tam není. A cizím jazykem zrovna moc neoplývám.

A co cz preklad ? tunel

A co cz preklad ? tunel
    neřekl bych že je to pro Windows, co teda znamená toto:

"Jako "Host Name" napište jméno svého unixového serveru (dec59.ruk.cuni.cz)"

resp. co tam mám napsat??

Věk
    49
    Vliv
    326
    Naposledy upravil AjsTi; 05.12.2007 v 18:47.

hm... takže jednoduše řečeno nepoužitelné, páč máme na školních PC zakázány veškeré instalace.

zkus se přihlásit na portu 80
    login.icq.com port 80.... mě to tu (doma) na mirandě funguje. Je to ale bez zaruky.
    EDIT ještě můžeš zkusit port 443
    Naposledy upravil Camillek; 12.12.2007 v 18:27.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

zdar mam taky problem s icq 5.1 vsechni funguje ale jak maji kontatky sve obrazky tak se me nezobrazi a ani ten muj....nevim cim to je ale kdyz s eostatni podivaji na muj kontakt vidi muj obr. ale ja nici....nevi te jak na to?

Věk
    49
    Vliv
    326

Je to stary problem s avatarom. Najdi si na disku kde sa Ti ukladaju avatary a vymaz si obsah tej zlozky, oni sa nacitaju znova a budu sa Ti aj normalne zobrazovat.

tak sem to smazal co tam bylo a porad nic....obrazky se nezobrazuji
    Naposledy upravil karlos2; 28.12.2007 v 12:41.

Věk
    49
    Vliv
    326

Mozno len unistal a nasledny instal. Nastastie si ICQ uklada dat subor, alebo nieco take. Skus si najprv odzalohovat a reinstalnut.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Poradim ti jinak. Smaz tu ohavnost a pouzij alternativniho klienta..
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Exclamation Re: Pomoc s ICQ

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    Poradim ti jinak. Smaz tu ohavnost a pouzij alternativniho klienta..
    Tyhle rady miluju... když nevíš, tak mlč.

Celý problém je úplně někde jinde: Flash. Určitě máš v systému nějakou z posledních verzí, Macromedia (dnes Adobe) kvuli nějaké bezpečnostní díře upravila FlashPlayer (přehrávání swf) a tak odřízla některé dřívější funkce... Naposledy fungovalo zobrazování TZERS a avatarů u verze 9,0,45,0 (IE - Vlastnosti - Nastavení - Objekty... Shockwave Flash Objekt), mj. verze 9,0,115,0 vypíná i přístupy v vlastnímu profilu... osobně jsem zkoušel návrat ke starší verzi FlashPlayeru, ale to je cesta do pekel, protože "vygumovat" windowsům informace o nové verzi je docela rychta... mj. starší verze FlashPlayeru lze s trochou snahy sehnat, ale potíž je v tom, že prokletá instalace přes ActiveX provede okamžitý update... Bohužel je ICQ provázané na IE i při defaultním browseru Firefox aj... kdyby tomu nebylo, byla by snažší cesta nápravy přehrávání swf (nevyužívá ActiveX).

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

hm... takže jednoduše řečeno nepoužitelné, páč máme na školních PC zakázány veškeré instalace.
    Sice to není přimo co jsi chtěl, ale pokud ti jde jen o ICQ, tak

www.meebo.com

jsi zkoušel? Kamarádka měla podobný "blokační" problém v práci na nočních a meebo jí tam jede v pohodě...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    247

Philco:
    Tady jsou starsi verze Flash Playeru - http://www.adobe.com/go/tn_14266
    A tady je uninstaller - http://www.adobe.com/go/tn_14157
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

Citace Původně odeslal Philco Zobrazit příspěvek
    Tyhle rady miluju... když nevíš, tak mlč.

Celý problém je úplně někde jinde: Flash. Určitě máš v systému nějakou z posledních verzí, Macromedia (dnes Adobe) kvuli nějaké bezpečnostní díře upravila FlashPlayer (přehrávání swf) a tak odřízla některé dřívější funkce... Naposledy fungovalo zobrazování TZERS a avatarů u verze 9,0,45,0 (IE - Vlastnosti - Nastavení - Objekty... Shockwave Flash Objekt), mj. verze 9,0,115,0 vypíná i přístupy v vlastnímu profilu... osobně jsem zkoušel návrat ke starší verzi FlashPlayeru, ale to je cesta do pekel, protože "vygumovat" windowsům informace o nové verzi je docela rychta... mj. starší verze FlashPlayeru lze s trochou snahy sehnat, ale potíž je v tom, že prokletá instalace přes ActiveX provede okamžitý update... Bohužel je ICQ provázané na IE i při defaultním browseru Firefox aj... kdyby tomu nebylo, byla by snažší cesta nápravy přehrávání swf (nevyužívá ActiveX).

vidiš...o důvod víc, proč byt třeba pod QIPem...žádnej flash, žádny spojení s IE, žádny katastrofální vyžířání RAM (max. 20MB oproti +- 60MB), žádny ohavny reklamy, možnost si to do jisté míry upravit...

prostě v případě ICQ alternativa rulez

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

JJ presne tak, nebo treba PSI a icq transport, trillian apod. Ale kdyz se tu clovek snazi vtipne rozumne poradit, tak je za negramota.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ICQ 2003b pro chyba 133
    Založil macher v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 19.02.2007, 07:30
  2. ICq PRo
    Založil NUGGET** v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 19.04.2004, 13:11
  3. PGP a ICQ
    Založil Martyr-M v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3