Nedavno jsem stavel kancelarskou sestavu pro znameho u ktere bylo primarnim poslanim ticho.
Vybral jsem stejnou desku, az na relativne velky chladic cipsetu (musel sem trosku prebastlit freezera) se mi velice libila.
CPU jsem volil Pentium DualCore E2160 (2GHz).
Zdroj jsem prave kvuli tichu koupil Seasonic S12 II 380W, i znamej, o pocitace se nezajimajici, z neho je naprosto nadsenej (ticho).
Jako disk jsem vzal WD 250GB AAKS. Nevim jestli to byla nejlepsi volba, nastesti v case nerezonuje (neduh snad vsech novych disku, ktere mi prosly rukama), bohuzel slabe seveli (jakoby piska)
ADATA DDR2 (libovolna rychlost a velikost) musim HRUBE nedoporucit, 3 sestavy na intelu (vcetne me) mely s pameti ADATA (2x1024 DDR667, 2x1024 DDR800, 2x512 DDR800) ohromne problemy s kompatibilitou - padajici programy, restartujici se pocitac, nenabihajici pocitac. Memtest i orthos vesele fungoval, jedinej soft co odhalil chybu byl GoldMemory. Pameti byly ale fyzicky naprosto v poradku, na sestavach s AMD fungovaly. A opravdu jsem nemel spatne nastavene casovani atd![]()