Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: Kto kupil Radeona nech sa pochvali !!

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele -melda-
    Věk
    49
    Vliv
    271

Standardní Re: Kto kupil Radeona nech sa pochvali !!

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Já se chystám na velmi podobný postup, i když v tom posledním opačný.
    Ale nejsem si jistý, jestli to vůbec má smysl z 3850 512MB na 3870 512MB. Jaký máš pocit z downgrade?
    Citace Původně odeslal Boin Zobrazit příspěvek
    Taky ti přišlo, že 3850 je tišší než 3870? Chci 3870 kvůli lepšímu 2-
    slotovému chladiči a už jsem někde četl, že je slyšet mírný šum z ložisek větráku...je to docela paradox, že jednoslotový chladič s menším větrákem je tišší

Ještě by mě zajímalo jak velký si zaznamenal rozdíl ve výkonu mezi oběma kousky...ideálně po OC...
    Původně jsem volil 3870 kvůli DDR4, lepšímu chladítku. Z obrázků 3850 jsem se pak i obával, že to bude nechutný hučák. Díky Nexovi se naskytl lukrativní přechod na 3850/512 no a vzhledem k tomu, že mi referoval o nízké hlučnosti této karty (od Connect 3d) taxem do toho šel. Nakopl mne i tento test:
    http://www.techpowerup.com/reviews/S...HD_3870/7.html

Moje zkušenosti s výkonovým srovnáním karet tomuto testu odpovídají. Dospěl jsem k závěru, že přechod z 3850/512 na 3870 se vyplatí s doplatkem do 500-600 Kč při stejné záruce apod

Jinak mi přijde že Connect 3580/512 má chladič celokov, byť z obrázků v eshopech to vypadá spíš na průsvitný červený plast. Ve skutečnosti je černý, neprůsvitný:
    http://www.alfacomp.cz/php/image.php...mg=28895av.jpg

EDIT 4Boin: srovnání hlučnosti si netroufám dělat. Skříň mám pod stolem a když sedím tak je GK přes metr odemne. Nikdy mi nepřišlo že bych slyšel u 3870 ložiska, stejně tak u 3850. Obě karty mi hlučností více než vyhovují a to se považuju za člověka háklivého na kravál z PC!!!
    Naposledy upravil -melda-; 01.01.2008 v 17:51. Důvod: doplnění

i7-2600K, LGA1155

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání