taktak. NeIS seťák se dá sehnat pod 1000kč. sám sem to tak udělal.
taktak. NeIS seťák se dá sehnat pod 1000kč. sám sem to tak udělal.
A proč to dělá?
Snad se BeachKEN nebude zlobit, že mu lezu do diskuze.
Jak si vedou v porovnání s Nikon D40X, Canon EOS 400, Pentax K10D - Sony A100 a Oly A410?![]()
...no abychom nakonec neskončili u Sigmy SD14![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Vůbec bych se nezlobil, pokud by někdo do srovnání zahrnul i tu![]()
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Sam nemam rad moderatory , co tady na foru nedelaj nic jinyho , nez ze buzerujou . Ale zrovna tady si rikam , ze by to bylo docela na miste . Vzdyt na podobne tema je tady toho tri (Y) . Stejne si nakonec kazdej koupi to co se mu libi a to co maj lidi v jeho okoli . Doboru fotku udelate s kazdym s tech fotaku . . .
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Ano, dobrou fotku dneska udělá každý foťák, dobrý obraz má dneska každá grafická karta a dobře si v dnešní době zahraješ s každým procesorem. K čemu vlastně máme diskusní fóra a recenze...![]()
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
sony a100, olympus e410 a ani sigmu by som do tmaveho klubu nenosil. vsetky maju dost zly sum na iso 1600, hlavne oly a sigma. a pouzivat blesk na znicenie atmosfery nie je riesenie.
To je asi o tom, že každý si předchozí thready přečte, rozhodne se pro favorita a pak chce ujistit, že jeho volba je ta pravá. Ano, každý foťák fotí stejně, a proto nejlepší rada je: kup si úplně cokoliv, co fotí, a hlavně foť! Jestli chceš slyšet, který z těchto je nejlepší, je to Pentax. Jestli chceš slyšet, který ti pomůže k nejlepším fotkám-jsi to ty sám, ne foťák. howgh
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
Takže nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem koupil Pentax K10D vč. základního objektivu 18-55mm a 4GB karty za 18 600 vč. DPH a dopravy, což je pěkná cenaDíky za rady, jsem zvědavej co ten drobeček dokáže
![]()
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
vybral si si to, co ti tu nikto do tmy neodporucil... som zvedavy
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
Heh, ono je K10D fajn telo, ale nemozes s nim fotit do jpegu, lebo u Pentaxu sa ho este nenaucili vyrabat ... to bude presne aj ten dovod "skaredosti" iso1600, ked sa tam nahodi nejaky nechutny denoise ... ja by som bol do "klubu" asi dost nahnuty k d40x, pretoze ma iso3200, ktore je bez vacsich problemov pouzitelne, skoda len toho motoru, ale s tym sa da zit a to ISO zachrani velku kopu fotiek so setakom![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Ahoj náhodou jsem narazil na tenhle web a doufam ze mi poradite. Jsem takrka zacatecnik a odhodlavam se konecne ke koupi fotaku.(prozatim jsem fotil na zapujcenej olympus(kompaktik) od taty). Uvazuji o zrcadlovce, nic extra ale foceni se hodlam dale venovat, takze si nemyslim ze by to byl vyhozeny peniz. Limituji mne bohuzel i penize...Uvazuji o Nikonu D40x a podobnych pristrojich ve stejne jak financni urovni tak i v tom co umi...Jako velky fanda zeleznice hodlam fotit jak tu realnou tak zeleznicni modely a pak ve skole a v neposledni rade prirodu, hory apod...doufam ze se mi od Vas dostane rady kam se alespon trochu nasmerovat popr. do ceho jit a do ceho naopak ne...Diky Richard![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)