Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Virus SABUREX.A a nasledky

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Virus SABUREX.A a nasledky

Ono mi to nefunguje. Mam instalacne cd v mechanike, ale ked napisem ten prikaz "sfc /scannnow" do command line, tak sa nic nestane. Ale ked dam prec tu medzeru pred lomitkom, tak mi vypise, ze system win nemoze najst subor sfc /cannow... Tak neviem. Ale presne toto som mal na mysli, nieco taketo. Ako oprava z install cd alebo nieco take. Velmi by mi to pomohlo.

Presne, toto ma napadlo. Existuje nejaky program co porovna registre a podoplna ich? Ja pouzivam system mechanic 6 pro a tam je taka utilitka na opravu registrov, ale doplnit sa nedaju. Musi podla mna nieco take existovat... Mne sa to fakt nechce reinstall, fakt nie. Tak chlapci poradte prosim...

viděl bych to na opravnou instalaci, ta by mohla pomoct...ale pokud máš instalačku s SP1 a nainstalovanej máš SP2 tak opravná většinou nepomože a akorát to začně dělat bordel...mě to po opravné instalaci z SP2 na SP1 nikdy nenaběhlo...

-> zálohovat profily uživatelů (pokud máš jiny účty než s admin. oprávněním tak u nich NEzálohuj žádny položky co majou cokoliv společnýho s Microsoftem, Windows etc., potom to zlobí - neukládá se nastavení...a v žádnym případě NEzálohuj systémovy účty (Network service, local service, default user) - ty se vytvoří znovu, s těma nic nedělej), registry, instalačky
    čistá instalace (klidně bez formátu, není nutnej, ale to je na tobě) - do té samé složky kde máš Win teď...pořešit instalace dalších softů, založit profily, přihlásit se pod ně, odhlásit se z nich, obnovit profily ze zálohy (vyjma ntuser.dat, ntuser.dat.log ) a měl bys mět zhruba všecko tak, jak bylo před re-installem...

good luck

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    280

Citace Původně odeslal johnyx99 Zobrazit příspěvek
    Ono mi to nefunguje. Mam instalacne cd v mechanike, ale ked napisem ten prikaz "sfc /scannnow" do command line, tak sa nic nestane. Ale ked dam prec tu medzeru pred lomitkom, tak mi vypise, ze system win nemoze najst subor sfc /cannow... Tak neviem. Ale presne toto som mal na mysli, nieco taketo. Ako oprava z install cd alebo nieco take. Velmi by mi to pomohlo.
    UUUpppsss....moje chyba.... je tam preklep (a zrovna v tom prikazu )

sfc /scannow

Jsou tam jen 2 "n"
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. BOOT SECTOR VIRUS
    Založil Reno v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 16.10.2005, 19:06
  2. !!!Pozor,fórum rozesílá virus!!!
    Založil Tomas v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 15.10.2004, 20:12
  3. Problém s deskou FIC AZ11E - něco s biosem, možná virus
    Založil bobesh v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 08.06.2004, 09:40
  4. Virus W32/Valla.2048 a co s ním .....
    Založil Aliencz v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 23.07.2003, 15:04

Pravidla přispívání