1.) Kupil som si tuto dosku a ostatne vid popis. Dal som do nej aj ATA 133 PCI radic a zapojil tam tie dve BIV. Nabehuje Pc a pokial prebehne raid je ok , ale po tom mu to trva ? Co mam nastavit ako boot co sa tyka hdd , cdrom , scsi aby toi slo rychlejsie ?
2.) Po dalsie nastavenie biosu , tam je Phoenix Award bios a mam rev 1.04 a bios 1002 asi ten najnovsi. Otazka je co ten q-fan na co to je ? Nieco na regulovanie otacok ventilatora ? A co ta C.O.P to az vo win ?
3.) Nastavenie zatilam mi ide cpu 15x133 a pamete 166 by spd. Ale som stoho jelen. Co mam ako nastavit atd. Nepotrebujem sneho uplnu hranicu ale skor tichost. Cpu obycajna biela pasta + chladic na 7V =
40°C + doska ma 25°C.
4.) Zdroj mam Enermax , co sa tyka tych hodnot , no neni to uplne genialne a je jedno kolko toho tam zapojim stale mam 3.40V ; 4.99-5.0V ;12.40V. A mam merianie otacok , ale ak ho dam do dosky ziadne otacky nevidimSamozrejmostou je ticho. Zistil som ze uz len 80 na Volcane huci aj na 5V
![]()
5.) Mam zvukovku + ta co je na doske , mozem pouzivat obidve ? Pripadne chcem zo svojej iba radio a z dosky zvuk ?
Mozno je toho moc , ale ten abit co som mal , nebol taky komplikovany zo zacatku na mna ako Asus![]()