Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problém s mechanikami v PC-není ovladač?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Věk
    37
    Vliv
    259

Standardní Problém s mechanikami v PC-není ovladač?

Zdravim,
    mam,nebo lepe,znamy ma problem se svymi mechanikami (2x DVD+-RW od LG) ve svem PC.Znamy se v PC vubec nevyzna,tak mu casto delam "servisniho technika".Jiz 2x jsem mu formatoval cely system,protoze tam mel nejaky bludy z netu a dalsi havet.V tom zadny problem neni,to se vyresi reinstalem,jenze naposled,predtim nez jsem mu PC znovu cely preinstalovaval,mel problem s obema mechanikama,a to ten,ze mu bezproblemu fungovali a pak najednou z niceho nic je vubec nevidel - proste zmizely.Byly videt pouze ve "spravci zarizeni" a u nich byly vykricniky - duvod byl ten,ze pry neni dostupny zadny ovladac.Nechapal jsem to,ale rekl jsem si,ze je to zpusobeno nejspis nejakym virem,tak jsem PC zformatoval,znovu jsem nainstaloval XP SP2 a vse slapalo tak jak ma.To vse jsem delal pred necelym tydnem.Dnes mi znamy volal,ze jeste vcera vypaloval nejaky veci na DVD a dnes uz nic vypalovat nemohl,protoze mu mechaniky zase zmizely a dela to to same co predtim.Uz vazne nechapu jak je to mozny,kdyz ma nove nainstalovany system a nikde na hazardnich strankach na netu nebyl.
    Cili se ptam,je mozny ze je to zpusobeno nejakym virem nebo necim jinym??Pokud nekdo vi o co se jedna,moc pomuze.Znamy je z toho tzv. "sisatej" a ja uz taky... Diky

EDIT: Aha,tak jsem si tady ted vsimnul tohohle: http://4um.overclocking.cz/showthrea...y+ovlada%C4%8D
    Myslite ze pomuze tedy to prohozeni kabelu?Nejak se mi to ale nezda...
    + jeste tohle: http://4um.overclocking.cz/showthrea...C3%AD+mechanik

Zkousel jsem ty mechaniky u nej odebrat a pak znovu nainstalovat,ale problem zustal stejny.
    Jinak ma nejnovejsi ovladace od desky (IDE,atd.) - VIA Hyperion 5.14A na chipset K8T800. Se starsimi to delalo take.

EDIT2: Jako vypalovací program je pouzivan Nero 7.
    Naposledy upravil Luk(y)isek; 23.12.2007 v 17:57.
    AMD Ryzen 5 5600X + SilentiumPC Fera 5, Gigabyte AORUS B450 Elite, 32GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, PALIT RTX 2070 Super 8GB GameRock, Creative SB Audigy FX + Logitech Z-5450 WiFi + HyperX Cloud II WiFi, SSD Gigabyte 1TB + Toshiba X300 4TB + Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard MSI Vigor GK50 mechanic, 27" curve LED Gigabyte AORUS CV27F 165Hz => Win10 Pro x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 |NoteBook: DELL Latitude E5470 i5-6300U, 16GB DDR4, SSD M.2 Verbatim 1TB, HD Graphics 5500|

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém Asus A7N8X-E Deluxe -- Grafika bo paměti?
    Založil Zdeno2K4 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 12.04.2005, 20:22
  2. Transportní protokol není podporován???
    Založil Marek.Ondrej v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 17.11.2004, 20:53
  3. Velmi zahadny problem... ALi M1621
    Založil Spirit v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 14.11.2004, 22:36
  4. Dalsi problem s Audigy a Genius HT
    Založil astra4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.06.2003, 07:56
  5. EPOX 8K3A/+ a velky problem so zobr. teploty nových XP2400+