Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Nokia N95 cestina

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Re: Nokia N95 cestina

Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
    No pokud ho on sam, tento jeden kus koupil v Iraku a eventuelne uhradil clo, pak by to sedy dovoz nebyl. Nicmene porad vyvstava nutnost potreby faktury z Iraku, jakozto podkladu pri vyjednavani se servisem

(P.S napsal sem predtim ze oni se s tebou bavit nebudou, ne ja )
    Jo aha, promin ! blbe ctu Jj, to jsem si myslel ze bude treba, ale nic tam nebylo a je hloupe to po nich chtit poslat fakturu kdyby byl nejaky problem. Byl to darek a jako takovy je na nej treba pohlizet, kdyz se pokazi, tak se pokazi

EDIT
    Na tu cestinu zatim kaslu, uz jsem si zvykl na anglictinu za ten den ) a jen kvuli cestiny zas vsechno nastavovat znova, ale uz aspon vim kde to najdu.

EDIT2
    Tak uz jsem se tim trochu prokousal, kdyby nekdo hledal nejake infa a dobre rady o tomto telefonu, tak na teto strance http://www.nokian95.eu/ je hodne veci a dobre forum !
    Naposledy upravil Heady; 27.12.2007 v 12:06.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak smazat VŠECHNY kontakty na NOKIA E50?
    Založil Darth Maul v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 03.08.2007, 19:23
  2. odblokovani telefonu nokia 6630
    Založil Matess v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 14.09.2006, 07:04

Pravidla přispívání